Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

There's a subtitle error in the video "Air Conditioner Makes PC go Burr".

I don't know if they make changes after the fact, but at at 4:23 Brian says "it's actually soldering to the vice" but the title says "it's actually solded to the pipe" which doesn't make much sense as that's what they wanted.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Those subtitles are auto-generated by YouTube. Nothing LTT can do about it.

Remember to quote or @mention others, so they are notified of your reply

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Also at 14:00 Alex says "It might be easier to spoof the signal" and the subtitle says "it might be easier to spook the signal"

 

15:08: Alex says "Willy" not "Belly"

25 minutes ago, Eigenvektor said:

Those subtitles are auto-generated by YouTube. Nothing LTT can do about it.

I don't believe they are, if they were it would be have been indicated. See the toast notifications between a random YouTube video and Linus. The black subtitles go away when there's the stylized subtitles.

Screenshot_20211206-005300_YouTube.png

Screenshot_20211206-005431_YouTube.png

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Maybe they are? Alex says a "Cinebench run" and the subtitles says "a cinnamon Tron" at 15:52

28 minutes ago, Eigenvektor said:

Those subtitles are auto-generated by YouTube. Nothing LTT can do about it.

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, InadequateComputerUser said:

Maybe they are? Alex says a "Cinebench run" and the subtitles says "a cinnamon Tron" at 15:52

 

Yeah, if you've ever watched Hardware Unboxed, they actually sell shirts based on the way CC misspells their channel's name.

 

https://mobile.twitter.com/hardwareunboxed/status/1234421640676528128

Remember to quote or @mention others, so they are notified of your reply

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

*Hammer on Box has entered the chat*

Work Rigs - 2015 15" MBP | 2019 15" MBP | 2021 16" M1 Max MBP | Lenovo ThinkPad T490 |

 

AMD Ryzen 9 5900X  |  MSI B550 Gaming Plus  |  32GB G.SKILL 3200 CL16 4x8GB |  PowerColor RX 5700XT  |  WD Black SN750 1TB NVMe  |  Corsair RM750  |  Corsair 4000D  |  Dell S2721DGF  |
 

Fun Rig - AMD Ryzen 5 5600X  |  MSI B550 Tomahawk  |  32GB G.SKILL 3600 CL16 4x8GB |  AMD Reference 6700XT  | Creative Sound Blaster Z  |  WD Black SN850 500GB NVMe  |  WD Black SN750 2TB NVMe  |  WD Blue 1TB SATA SSD  |  Corsair RM850x  |  Corsair 4000D  |  LG 27GP850  |

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

There are already threads about this. Virtually all their videos have mistakes like this.

 

LTT posts their own subs with the videos and it seems like they are using a transcription service who knows little about technology and often doesn't take things in context. Whether this service is automated or human is unknown. But you would think someone could take a few minutes to proofread the subs before posting the video.

 

 

 

This video still has subs from an old version of the script:

 

https://linustechtips.com/topic/1389030-one-of-techlinked-videos-shows-unrelated-political-news-in-subtitles/?do=findComment&comment=15106295

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, dilpickle said:

LTT posts their own subs with the videos and it seems like they are using a transcription service who knows little about technology and often doesn't take things in context. Whether this service is automated or human is unknown. But you would think someone could take a few minutes to proofread the subs before posting the video.

Those subtitles are automatically generated by Youtube.

 

2 hours ago, dilpickle said:

This video still has subs from an old version of the script:

I believe after that particular video was uploaded it was edited using Youtube's editor to remove a section of the video. Youtube for whatever reason didn't update the automatic subtitles after the video was edited so the automatically generated subtitles for the removed section, which were generated when the video was first uploaded, remained in the video.

CPU: Intel i7 6700k  | Motherboard: Gigabyte Z170x Gaming 5 | RAM: 2x16GB 3000MHz Corsair Vengeance LPX | GPU: Gigabyte Aorus GTX 1080ti | PSU: Corsair RM750x (2018) | Case: BeQuiet SilentBase 800 | Cooler: Arctic Freezer 34 eSports | SSD: Samsung 970 Evo 500GB + Samsung 840 500GB + Crucial MX500 2TB | Monitor: Acer Predator XB271HU + Samsung BX2450

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, dilpickle said:

There are already threads about this. Virtually all their videos have mistakes like this.

 

LTT posts their own subs with the videos and it seems like they are using a transcription service who knows little about technology and often doesn't take things in context. Whether this service is automated or human is unknown. But you would think someone could take a few minutes to proofread the subs before posting the video.

Oh another thing

The subtitles usually take 24 hours to show up on the video (24 hours after uploading the video that is), as when I first watched this video there weren't any subtitles

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

If the one man show that is Technology Connections can have proper subtitles I don't know why LTT can't, especially when most of their stuff is scripted.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, InadequateComputerUser said:

If the one man show that is Technology Connections can have proper subtitles I don't know why LTT can't, especially when most of their stuff is scripted.

Oh, someone who also watches Alex! Nice.

 

He may be a one man channel, but he makes like 2 videos a month a most (No effort november doesn't count)

 

Whereas LTT pumps out videos every 2 days

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

- thread cleaned and locked -

 

As linked above, there's a thread on this already and it's still active, stay civil and we won't lock it like this one.

 

Also, PLEASE, don't reply to posts that violate the Community Standards, report and move on, quoting someone that violates the CS means your reply will also be removed.

If you need help with your forum account, please use the Forum Support form !

 

VPN server guide

Introduction to Mechanical Keyboard

Spoiler

My Gaming Rig - Motherboard: MSI Z370-A PRO CPU: i7-8700 RAM: 32GB DDR4 2400(4x8GB) GPU: Gigabyte GTX 1060 3GB OS SSD: 512GB SU800 SSD Storage: 2x 1TB Seagate PSU: Seasonic G650 OS: Windows 10 Pro 64bits Monitor: Acer 21in G205H + Lenovo 21in

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×