Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Daniel Pereira

Can't connect two monitors

I Once again tried to connect the secondary with the display port and the main one with HDMI and it all worked well.
Thanks for your help

 

 

 

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I bought a secondary diplay for my setup (Fujitsu 23" B23T-6)  tried to connect it and it didn't receiced signal...
I'm using an MSI optix g24c4 as my main monitor, and I have a GTX 1060.

Before I been able to use both my monitor and TV as displays for my pc, but right now I can only connect 1 at the time.
I'm trying to connect one via Displayport and the other with an hdmi cable with an DP adapter (that I know works).
Can somebody help me?

 

Link to post
Share on other sites
  • Does it show 1|2 under Windows Display settings (Win+R, desk.cpl) or just 1?
  • If you open device manager (Win+R, devmgmt.msc), and unplug it does device manager refresh?

PLEASE QUOTE ME IF YOU ARE REPLYING TO ME
LinusWare Dev | NotCPUCores Dev

Desktop Build: Ryzen 7 1800X @ 4.0GHz, AsRock Fatal1ty X370 Professional Gaming, 32GB Corsair DDR4 @ 3000MHz, RX480 8GB OC, Benq XL2730 1440p 144Hz FS

Retro Build: Intel Pentium III @ 500 MHz, Dell Optiplex G1 Full AT Tower, 768MB SDRAM @ 133MHz, Integrated Graphics, Generic 1024x768 60Hz Monitor


 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
3 minutes ago, rcmaehl said:
  • Does it show 1|2 under Windows Display settings (Win+R, desk.cpl) or just 1?
  • If you open device manager (Win+R, devmgmt.msc), and unplug it does device manager refresh?

Neither PC or the monitor acknowledge they´re plugged in.
When I unplug it, the manager doesn't refresh.

Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Daniel Pereira said:

Neither PC or the monitor acknowledge they´re plugged in.
When I unplug it, the manager doesn't refresh.

Make sure the monitor is on the right input as some display controllers won't send anything through the cable if it's not.


PLEASE QUOTE ME IF YOU ARE REPLYING TO ME
LinusWare Dev | NotCPUCores Dev

Desktop Build: Ryzen 7 1800X @ 4.0GHz, AsRock Fatal1ty X370 Professional Gaming, 32GB Corsair DDR4 @ 3000MHz, RX480 8GB OC, Benq XL2730 1440p 144Hz FS

Retro Build: Intel Pentium III @ 500 MHz, Dell Optiplex G1 Full AT Tower, 768MB SDRAM @ 133MHz, Integrated Graphics, Generic 1024x768 60Hz Monitor


 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
13 minutes ago, rcmaehl said:

Make sure the monitor is on the right input as some display controllers won't send anything through the cable if it's not.

I plugged the secondary only (with DP cablçe) and it worked but then I tried plug my main one with HDMI cable and my pc didn't even detect it

 

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Daniel Pereira said:

I plugged the secondary only (with DP cablçe) and it worked but then I tried plug my main one with HDMI cable and my pc didn't even detect it

 

Odd, it sounds like port sharing but I've never heard of a GPU sharing a DP and HDMI port. What specific GTX 1060 do you have? 


PLEASE QUOTE ME IF YOU ARE REPLYING TO ME
LinusWare Dev | NotCPUCores Dev

Desktop Build: Ryzen 7 1800X @ 4.0GHz, AsRock Fatal1ty X370 Professional Gaming, 32GB Corsair DDR4 @ 3000MHz, RX480 8GB OC, Benq XL2730 1440p 144Hz FS

Retro Build: Intel Pentium III @ 500 MHz, Dell Optiplex G1 Full AT Tower, 768MB SDRAM @ 133MHz, Integrated Graphics, Generic 1024x768 60Hz Monitor


 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP · Best Answer

I Once again tried to connect the secondary with the display port and the main one with HDMI and it all worked well.
Thanks for your help

 

 

 

Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, Daniel Pereira said:

EVGA 1060 SC 6gb
But if it's not working because it's shgared why does it work when i have DP connected to the monitor and the HDMi to the TV?

Not sure. Not physically there and having an issue imagining the setup.


PLEASE QUOTE ME IF YOU ARE REPLYING TO ME
LinusWare Dev | NotCPUCores Dev

Desktop Build: Ryzen 7 1800X @ 4.0GHz, AsRock Fatal1ty X370 Professional Gaming, 32GB Corsair DDR4 @ 3000MHz, RX480 8GB OC, Benq XL2730 1440p 144Hz FS

Retro Build: Intel Pentium III @ 500 MHz, Dell Optiplex G1 Full AT Tower, 768MB SDRAM @ 133MHz, Integrated Graphics, Generic 1024x768 60Hz Monitor


 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×