Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Asus Prime Z690-P D4

Corsair Vengeance LPX 16Gb

Corsair RM850 850 Watts

Corsair 4000D Airflow

Intel i5-12600k

WD 2tb m.2 ssd

3080 Ti 12Gb

corsair icue h100i rgb 
windows 10 64bit

 

the main issue that could keeps happening is it boots every time my PSU is out of the case until I move it inside the case then it never boots again.
 

I plugged everything in outside of my case on the motherboard box. It booted to BIOS, it read both RAM’s, my ssd, and processor. After plugging everything in my case it didn’t turn on again, I reseated my RAM and switched them, causing it to turn on My psu is out of the case so after placing my psu in my case it wouldn’t turn on again. I unplugged the 28 pin and jump started it using the 3&4th pins as well as 4&5th with signs of life. I reseated my RAM and GPU with nothing happening. I turned it off and could not get power again, I reset the CMOS and everything came up again with my psu out of the case, only for it to not power on again when moving it back into my case. Also wouldn’t work with no RAM or one Stick inserted.

 

the attached images probably describe my steps a lot better.

A91BE3A0-58B9-41B7-AF32-876BA66A8B55.png

673B9A04-E20F-4A2D-970F-6D0C90E6321A.png

26559DB6-28EB-486B-AD78-BB0639CD2760.png

4F7C391A-EDEC-477A-8C1E-2BECD7784275.png

A70AB43A-0AF7-4674-B89A-CA2A51301F78.png

3A1B924C-5641-4D0E-A55D-D64C2B04EACD.png

AE0B94D0-FDD9-4182-B160-FAF4DA8F2389.png

72EB1FD0-B663-47FC-B26C-5F36995CFDD0.png

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

It would be more helpful for you to take HD pics of what your are describing or even short videos.

 

Spoiler

I am not ShrimpBrime. ok yes I am.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Guest 5150 said:

It would be more helpful for you to take HD pics of what your are describing or even short videos.

It would just be a video of me turning on my PSU, pressing the power button and not getting anything.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

19 minutes ago, Eclecticword said:

It would just be a video of me turning on my PSU, pressing the power button and not getting anything.

So do the cables bend when you install the psu? Maybe there's something wrong with the cables that go into the power supply?

 

Just reaching for ideas 

 

Spoiler

I am not ShrimpBrime. ok yes I am.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×