Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
BobVonBob

Pixel Gap Above Nav Bar (Chrome 4K Screen)

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Browser, version and OS: 

Chrome 84.0.4147.105

Windows 10 Build 19041

 

Steps to reproduce/what were you doing before it happened?

Have a 4K screen, scroll.

 

Screenshots of the issue, if applicable: 

image.png.94b0762ce1a63200fad24ee0cb92181f.png

 

Any other relevant details:

Not present on other browsers, tried with Firefox 79.0 and Edge 44.19041.1.0 (might be present in new Chromium Edge? Didn't want to download it.)

Fixed by changing the "top" attribute of the #lmgNav id to -1px, but this might mess up other resolutions/browsers.

 


¯\_(ツ)_/¯

 

 

Desktop:

Intel Core i7-3820 | Corsair H100i | ASUS P9X79-LE | 16GB Patriot Viper 3 1866MHz DDR3 | MSI GTX 970 Gaming 4G | 2TB WD Blue M.2 SATA SSD | 2TB Hitachi Deskstar HDD | 1TB WD Black HDD | Corsair CX750M Fractal Design Define R5 Windows 10 Pro / Linux Mint 20 Cinnamon

 

Laptop:

Dell XPS 15 9560 4K Touch | Intel Core i5-7300HQ | 12GB Generic (Crucial?) 2133MHz DDR4 | Nvidia GTX 1050 | 256GB Toshiba M.2 NVMe SSD | Windows 10

Link to post
Share on other sites

That's a Chrome issue - as you noted, we set the top to 0, so if rendered correctly there shouldn't be any space above it.


HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
10 minutes ago, colonel_mortis said:

That's a Chrome issue - as you noted, we set the top to 0, so if rendered correctly there shouldn't be any space above it.

Kinda figured. Perhaps it was introduced when they fixed the gap that would appear under things rendering at the bottom of the viewport like link addresses when hovering. Or maybe it's a Windows scaling related thing. And I need dev branch for submitting a bug to chromium.

 

Yeah I'll do this later.


¯\_(ツ)_/¯

 

 

Desktop:

Intel Core i7-3820 | Corsair H100i | ASUS P9X79-LE | 16GB Patriot Viper 3 1866MHz DDR3 | MSI GTX 970 Gaming 4G | 2TB WD Blue M.2 SATA SSD | 2TB Hitachi Deskstar HDD | 1TB WD Black HDD | Corsair CX750M Fractal Design Define R5 Windows 10 Pro / Linux Mint 20 Cinnamon

 

Laptop:

Dell XPS 15 9560 4K Touch | Intel Core i5-7300HQ | 12GB Generic (Crucial?) 2133MHz DDR4 | Nvidia GTX 1050 | 256GB Toshiba M.2 NVMe SSD | Windows 10

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Oh joy it does depend on Windows scaling, it happens at 150% and 250% but nothing else.


¯\_(ツ)_/¯

 

 

Desktop:

Intel Core i7-3820 | Corsair H100i | ASUS P9X79-LE | 16GB Patriot Viper 3 1866MHz DDR3 | MSI GTX 970 Gaming 4G | 2TB WD Blue M.2 SATA SSD | 2TB Hitachi Deskstar HDD | 1TB WD Black HDD | Corsair CX750M Fractal Design Define R5 Windows 10 Pro / Linux Mint 20 Cinnamon

 

Laptop:

Dell XPS 15 9560 4K Touch | Intel Core i5-7300HQ | 12GB Generic (Crucial?) 2133MHz DDR4 | Nvidia GTX 1050 | 256GB Toshiba M.2 NVMe SSD | Windows 10

Link to post
Share on other sites

Chrome is just a dink when it comes to scaling. I have nvidia surround enabled and it does the same on 3/4 sides. 

 

Edit: I suck at embedding lol 6bdskdQ.jpg


My rig:

CPU: Ryzen 5 2600 3.4Ghz, OC'ed to 4.0Ghz all core @ 1.350ghz +Cooler Master MasterLiquid Lite 120 AIO

MB: Gigabyte B450 I Aorus Pro WiFi

RAM: G.Skill TridentZ 16GB (2 x 8GB) 3200Mhz 16-18-18-38 XMP enabled

GPU: MSI GeForce GTX 1660 ti GAMING X 6G 6GB

*bought for $420 Canadian 2 weeks before the 1660 Super announced for $350, just get the super

CASE: InWinn A1 Plus in White with included 600w gold sfx PSU and included custom length cables

DISPLAY: 3x 20" AOC 1080p 60hz 4ms ,  32" RCA 1080p/60 TV mounted above, all on a single arm.

 

Storage: C : 1TB Intel 660p      D : 2TB Barracuda      E: 240GB Kingston V300 (scratch drive)

NAS: 240GB Kingston A400 + 6x 10+ year old 700GB Barracuda drives in my old FX8350+8GB DDR3 system, it heats my house in the winter.

 

Logitech G15 1st Gen + Logitech G602 Wireless

Steam Controller + Wired XB1 controller + Logitech G29 Racing Wheel + Wingman Extreme Digital 3D Flight Stick

Sennheiser HD 4.40 Headphones + Pixel Buds 2 + Logitech Z213 2.1 Speakers

 

My Girlfriends Weeb-Ass Rig:

Razer Blade Pro 17 2020

10th Gen i7 10875H 8c/16t @5.1ghz 

17.3" 1080p 300Hz 100% sRGB, factory calibrated, 6mm bezel

RTX 2070 Max-Q 8GB

512GB generic NVMe

16GB (2x8GB) DDR4 3200Mhz

Wireless-AX201 (802.11a/b/g/n/ac/ax), Bluetooth® 5.1, 2.5Gbit Ethernet

70.5 Whr Battery

Razer Huntsman Quartz, Razer Balistic Quartz, Razer Kraken Quartz Kitty Heaphones

*deep breath*

Razer Raptor 27" monitor, IT'S BEAUTIFUL.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
59 minutes ago, Chronified said:

Chrome is just a dink when it comes to scaling. I have nvidia surround enabled and it does the same on 3/4 sides. 

 

Edit: I suck at embedding lol 

-snip-

I think that's a different problem, I'm talking about above the navigation bar at the top of the forums, not around the Chrome window itself. That seems like an Nvidia surround bug if anything.

 

image.thumb.png.772ee783ea61dc64c4c0d98c63dc317a.png


¯\_(ツ)_/¯

 

 

Desktop:

Intel Core i7-3820 | Corsair H100i | ASUS P9X79-LE | 16GB Patriot Viper 3 1866MHz DDR3 | MSI GTX 970 Gaming 4G | 2TB WD Blue M.2 SATA SSD | 2TB Hitachi Deskstar HDD | 1TB WD Black HDD | Corsair CX750M Fractal Design Define R5 Windows 10 Pro / Linux Mint 20 Cinnamon

 

Laptop:

Dell XPS 15 9560 4K Touch | Intel Core i5-7300HQ | 12GB Generic (Crucial?) 2133MHz DDR4 | Nvidia GTX 1050 | 256GB Toshiba M.2 NVMe SSD | Windows 10

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×