Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Bannedlmao

Vga is ok but hdmi is pixelated..

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

as the title says.. i have some troubles while using HDMI.. i recently switched on HDMI from VGA and i noticed that is waay too pixelated than on VGA, which is annoying me..  on VGA videos on 1080p looks fine while HDMI makes everything soo pixelated.. then i tried some csgo and i thought i was playing minecraft due to the pixelated image.. what can i do ? 

Link to post
Share on other sites

What happens when you try to set the resolution manually?


I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Kill Trident Z RGB - Force MP500 - Jedi Order Titan Xp - The venerated Hyper 212 Evo (with RGB Riing flair) - EVGA G2 650W - Black and green theme, Razer branwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - Dark moded Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

EVGA G3 threadSeasonic Focus threadUserbenchmark (Et al.) is trash explained, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, Bannedlmao said:

nothing.. i tried to use my tv's native resolution but it didn't work. @fasauceome

What GPU and what TV - not all TV's are great at being monitors...especially TVs with a VGA hookup (seems quite a dated TV?  My dated TV has only HDMI hookups and its fairly old)


Workstation Laptop: Dell Precision 7540, Xeon E-2276M, 32gb DDR4, Quadro T2000 GPU, 4k display

Ryzen Rig 2: ASrock B450 Pro4 ATX, Ryzen 7 1700 @ 4.2ghz all core 1.4vCore, Sapphire R9 Fury Tri-X Nitro 4gb HBM (+100mhz core clock), 16gb (2x8) 3600mhz V-Color Skywalker (or 4x8gb DDR4 2666mhz for large tasks), Corsair HX850 PSU, Custom Loop 2x240mm + 1x120mm radiator, 128gb Patriot Scorch NVMe Win 10 boot drive, 500gb Samsung 840 EVO SSD, CoolerMaster HAF XM Case.  DSI 90-Key Mechanical Keyboard w/ Cherry Red switches, Zalman ZM-GM1 mouse, Hannspree HF207 and Acer AL2016W monitors

https://www.3dmark.com/3dm/37004594?

Ryzen Rig 1: ASUS B350-PRIME ATX, Ryzen 7 1700, Sapphire R9 Fury Tri-X Nitro 4gb HBM, 16gb (2x8) 3200mhz V-Color Skywalker, ANTEC Earthwatts 750w PSU, MasterLiquid Lite 120 AIO cooler in Push/Pull config as rear exhaust, 250gb Samsung 850 Evo SSD, Patriot Burst 240gb SSD, Cougar MX330-X Case.  Zalman K600S keyboard, Zalman ZM-GM1 mouse, Acer XF270HU 2560x1440 144hz IPS monitor

https://www.3dmark.com/3dm/37628874?

Dwight: The Mixed Metals Loop Media Center.  Ask me about it.  Currently decommissioned to move to an mATX setup on a new MOBO once I pick one out

Schrute: ASUS M5A99FX Pro R2.0, FX 8350, 2x Gigabyte HD 7850 2gb GPUs in crossfire, 16gb (4x4) Corsair Vengeance DDR3 1600mhz, Sparkle/FSP 650w PSU, PCCOOLING 160w TDP air cooler, 60gb Patriot SSD Win 10 boot drive, 1tb WDBlack HDD, Rosewill Nautilus 1.0 case.  Logitech Wireless Keyboard and Mouse, Roku 55" 4k TV

Micro Form Factor Dell OptiPlex 3040: Dell 0MGK50 A02, i3-6100T, 2x4gb DDR3 1600, Team Group 120gb SSD, 500gb Seagate 7mm HDD attached storage, Windows 10 Pro, Logitech K400+, USB Wifi adapter all vesa mounted to the back of a 37" 1080p TV for form factor in the kitchen

Linux Box: Toshiba Laptop, i7 620M, NVS graphics, 2gb ram tinker toy at the moment.  Running Manjaro at the moment

APU Laptop: I need to clean this things TIM up so it can boot into Windows 7 for more than 5 minute before overheating at idle, it has things, I just haven't been on it in 2 years or so

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×