Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

why does google chrome where i left off when it is not selected

Beezohh
 Share

im getting pissed off, every fucking time i open it it opens all the tabs i had opened when i closed it, PLUS my homepage when under settings i do not have it selected to open closed tabs, only to open homepage

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

You sure you're looking at the right setting?

2087582283_img0213.png.6f96c463ef63f8f4477407134b37f983.png

NEW PC build: Blank Heaven   minimalist white and black PC     Old S340 build log "White Heaven"        The "LIGHTCANON" flashlight build log        Project AntiRoll (prototype)        Custom speaker project

Spoiler

Ryzen 3950X | AMD Vega Frontier Edition | ASUS X570 Pro WS | Corsair Vengeance LPX 64GB | NZXT H500 | Seasonic Prime Fanless TX-700 | Custom loop | Coolermaster SK630 White | Logitech MX Master 2S | Samsung 980 Pro 1TB + 970 Pro 512GB | Samsung 58" 4k TV | Scarlett 2i4 | 2x AT2020

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

9 minutes ago, Enderman said:

You sure you're looking at the right setting?

2087582283_img0213.png.6f96c463ef63f8f4477407134b37f983.png

 

Screenshot_3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

15 minutes ago, Beezohh said:

 

Screenshot_3.jpg

Weird, try clearing cache and cookies, clicking restore settings to defaults, and then try changing that setting again.

NEW PC build: Blank Heaven   minimalist white and black PC     Old S340 build log "White Heaven"        The "LIGHTCANON" flashlight build log        Project AntiRoll (prototype)        Custom speaker project

Spoiler

Ryzen 3950X | AMD Vega Frontier Edition | ASUS X570 Pro WS | Corsair Vengeance LPX 64GB | NZXT H500 | Seasonic Prime Fanless TX-700 | Custom loop | Coolermaster SK630 White | Logitech MX Master 2S | Samsung 980 Pro 1TB + 970 Pro 512GB | Samsung 58" 4k TV | Scarlett 2i4 | 2x AT2020

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Have you tried turning it on and off again........

J.K. In all seriousness try to uninstall Chrome and reinstall and If you're logged in with a Google account, when you log in on the fresh Chrome your bookmarks and settings will be carried over (If you log back in)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×