Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Losing water in Custom cooling loop

 Share

Hey Guys!

 

I have a custom Water cooling loop in my system. I filled up my system and I lost a few ml of water (Clear coolant mix). Is it beacause the air Bubbles left my system so I see less water in the reservoir?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Air bubbles can take a long time to disappear and you'll get a tiny bit of evaporation over time as well. If you don't see any puddles or anything leaking then you're fine, just need to top it off again.

Current Network Layout:

Current Build Log/PC:

Prior Build Log/PC:

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

@Lurick To fill the loop, do I fill it up and leave the pump running with the cap off, or do I simply fill it up and close the reservoir?

 

let me know thanks!

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

You can do either. If the loop has been built recently, tilting the case around and running the pump at max could help get air out. 

 

 

Main RIg Corsair Air 540, I7 8700k, ASUS ROG Strix Z370-H, G.Skill TridentZ 32GB, EVGA 1080TI SC Black, EVGA 850 GQ, Acer KG251Q 1920x1080@240hz 

 

Spare RIg Corsair Air 540, I7 4770K, Asus Maximus VI Extreme, G.Skill Ares 32Gb, EVGA 1080sc & 1060 SSC, Corsair CX850M, Acer GD235hz 1920x1080@120hz

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×