Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
AluminiumTech

[Update] Issues with Replying to Topics on Firefox and Brave Browser

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So, I've been experiencing issues with replying to topics on Firefox recently. 

 

Browser: Firefox 61.0.1 64 Bit

OS: Windows 10 Build 17134.167

 

User Agent String:

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0

 

I had to post this from a different browser since it wouldn't let me on Firefox. The text editor doesn't show up when creating a new topic or posting a reply to an existing topic.

 

image.png.4a82fd94da8e480a00d8302b2429f8bb.png

 

 

image.png.8bba697c677033b8f535c6860d7e7baf.png

 

 

Please fix. Thanks :).


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites

Isn't that the screen to post a new topic, instead of replying to an existing one?


Awareness is key. Never enough, even in the face of futility. Speak the truth as if you may never get to say it again. This world is full of ugly. Change it they say. The only way is to reveal the ugly. To change the truth you must first acknowledge it. Never pretend it isn't there. Never bend the knee.

 

Please quote my post in your reply, so that I will be notified and can respond to it. Thanks.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, huilun02 said:

Isn't that the screen to post a new topic, instead of replying to an existing one?

The text editor isn't showing up in both cases.


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites

are you on the latest version of quantum? I am and have no issues.


I lurk a lot

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
19 minutes ago, peej said:

are you on the latest version of quantum? I am and have no issues.

Yeah 

 

image.png.3cefcced9bbc44fb3cdf8bad9f342f25.png


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, AluminiumTech said:

Yeah 

 

image.png.3cefcced9bbc44fb3cdf8bad9f342f25.png

stange have you tried a reinstall?


I lurk a lot

Link to post
Share on other sites

Check that there isn't anything downloading at background or otherwise using major part of your connection. This happens to me when I have something taking most of connection.


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites

The same thing happens to me as well, latest version of Firefox and whatnot, but the text editor shows up after a while (also happens whenever I try to update my status)

Must be something with Firefox itself

 

EDIT: it also happens when I try to update my signature


Here's a list of Discord servers, cause why not.

Link to post
Share on other sites

What happens if you restart firefox with addons disabled (≡, Help, Restart with addons disabled)?

 

For everyone having this issue, if that doesn't solve it, can you press F12, and switch to the network tab, then load an editor. After 5 seconds, take screenshots of the network and console tabs, and post them here.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

Hm, I'm on the same version of Firefox and haven't experienced this.  I'm betting it's an addon as well but I guess we'll see.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
21 hours ago, LoGiCalDrm said:

Check that there isn't anything downloading at background or otherwise using major part of your connection. This happens to me when I have something taking most of connection.

So, if something were using a major part of my connection this would be normal?

 

It doesn't sound like normal behavior to me. How badly does the IPS Suite need internet bandwidth to load forum components?


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites
5 hours ago, AluminiumTech said:

So, if something were using a major part of my connection this would be normal?

 

It doesn't sound like normal behavior to me. How badly does the IPS Suite need internet bandwidth to load forum components?

 

I think its more about Firefox and Win10 than forum. Other sites load very slowly too so its probably that Firefox gets less priority. Limiting download speed or pausing gets it fixed right away. This hasn't been a thing for long, but I have no idea when it started and if its Windows update or Firefox update or both which is causing it.


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
On 7/20/2018 at 4:42 PM, LoGiCalDrm said:

 

I think its more about Firefox and Win10 than forum. Other sites load very slowly too so its probably that Firefox gets less priority. Limiting download speed or pausing gets it fixed right away. This hasn't been a thing for long, but I have no idea when it started and if its Windows update or Firefox update or both which is causing it.

Even when I'm not using anything that requires a lot of bandwidth I'm having this issue.


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, AluminiumTech said:

Even when I'm not using anything that requires a lot of bandwidth I'm having this issue.

Can you provide the dev tool screenshots in that case please?

On 19/07/2018 at 10:13 PM, colonel_mortis said:

What happens if you restart firefox with addons disabled (≡, Help, Restart with addons disabled)?

 

For everyone having this issue, if that doesn't solve it, can you press F12, and switch to the network tab, then load an editor. After 5 seconds, take screenshots of the network and console tabs, and post them here.

 


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, colonel_mortis said:

Can you provide the dev tool screenshots in that case please?

 

Do you also want add-ons disabled?


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, AluminiumTech said:

Do you also want add-ons disabled?

Ideally, to eliminate it as a potential cause, though you don't necessarily have to disable the addons at the same time as taking the screenshot (just at some point to make sure it still occurs).


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
12 hours ago, colonel_mortis said:

Ideally, to eliminate it as a potential cause, though you don't necessarily have to disable the addons at the same time as taking the screenshot (just at some point to make sure it still occurs).

Okay, so it happened again just now and I've attached a fair few screenshots. Hopefully this helps.:)

 

image.png.e82df47371a9f35b1c325aa1b5c9a8f5.png

 

image.png.f54ba08225b1e8c3fabefbc1956a4074.png

 

image.png.d1cb66e275748aab76629314ef33de46.png

 

image.png.dae3e112429c880325bc8d364ae6d3a7.png


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

I've also managed to replicate the issue on Brave Browser running Chromium 67.

 

image.png.d8d5357bf060b9032b937db3dc3d32f8.png


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, AluminiumTech said:

Okay, so it happened again just now and I've attached a fair few screenshots. Hopefully this helps.:)

 

image.png.f54ba08225b1e8c3fabefbc1956a4074.png

 

If you hover over "plugin.js:1" at the right end of the first error of those, it should give a path like https://linustechtips.com/main/applications/core/interface/ckeditor/plugins/<something>/plugin.js - what's the value of <something> in that?


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
4 minutes ago, colonel_mortis said:

If you hover over "plugin.js:1" at the right end of the first error of those, it should give a path like https://linustechtips.com/main/applications/core/interface/ckeditor/plugins/<something>/plugin.js - what's the value of <something> in that?

The value is "ipssource"


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, AluminiumTech said:

The value is "ipssource"

Can you post the contents, as it is on a browser that is broken, of https://linustechtips.com/main/applications/core/interface/ckeditor/ckeditor/plugins/ipssource/plugin.js?t=I3IE (in a code tag)?

Also, might be useful to have https://linustechtips.com/cdn-cgi/trace, without the IP if you prefer.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
15 minutes ago, colonel_mortis said:

Can you post the contents, as it is on a browser that is broken, of https://linustechtips.com/main/applications/core/interface/ckeditor/ckeditor/plugins/ipssource/plugin.js?t=I3IE (in a code tag)?

 

Here:

Quote

¬�diM•m¯t) #¡l9Ù8yB­FRnÝi€ñÿ²K+ЂڒèÅe´(NçV(Î(ø9‘9ÿ_³‹Åüìñæ¾Þ®¿õ=¢V¯†m‹kIUãW~uº£}€øPÖêsm>Ò=í1TÕ µGñጾµ$Û¶XuæœUG˳^îÆZR½ý “ˆö˜¨‡Ì+gnGäîKê¡ã´º¯çYx*ò^äâãÕvÎú\ÞN$(œ{÷ƒl}�Þ!±ÓÍ6«U"9§ƒØ½Ož²Œâ€¶u—Rè1¸ø$â8¯´�õ{­ÚK(H!M¡taProcessor.writer.setRules(b,{indent:!0,breakBeforeOpen:!0,breakAfterOpen:!0,breakBeforeClose:!0,breakAfterClose:!0})});b.on("mode",function(a){$(window).trigger("resize")})}});

 

Quote

Also, might be useful to have https://linustechtips.com/cdn-cgi/trace, without the IP if you prefer.

And here:

Quote

fl=21f190
h=linustechtips.com
ts=1532260473.856
visit_scheme=https
uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0
colo=LHR
spdy=off
http=http/1.1
loc=GB

 


How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Xiaomi Pocophone F1 6GB RAM 128GB Storage (Mid 2019 to present) | Lenovo Thinkpad T480 i7-8550U with UHD 620 Graphics (Mid 2018 - present)

Samaritan XL (Early 2018 - present with GPU upgrades) - AMD Ryzen 7 1700X (8C/16T) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 16GB DDR4-3200MHz ,  Asus ROG Strix RX Vega 56 , Corsair RM850i PSU, Corsair H100i v2 CPU Cooler, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 2TB HDD (2018), Seagate BarraCuda 1TB HDD (2014), NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML 140 Pro

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×