Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Pcnoob997

Lost cables/plugs to water cooling.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hello I've lost cables to my water cooling to nzxt kraken x62. On their site there are specifications but I can't get anything out of it. Is there any cable/plugs I can buy to make in t work, or do I need new water cooling...

IMG_20200120_114041.jpg

Link to post
Share on other sites

Assuming your AIO cooler is leaking you're going to want to replace the entire thing, not just cables. If you still have the stock cooler for your CPU (if it came with one), use it to test the rest of your system to ensure nothing else was damaged as a result of the leak. Just be sure that everything is completely dry before testing anything. If your AIO is still covered under warranty open a ticket with NZXT for a replacement, if your system was damaged they may help you with that as well depending on the terms of the warranty. 

Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Founders said:

Assuming your AIO cooler is leaking you're going to want to replace the entire thing, not just cables. If you still have the stock cooler for your CPU (if it came with one), use it to test the rest of your system to ensure nothing else was damaged as a result of the leak. Just be sure that everything is completely dry before testing anything. If your AIO is still covered under warranty open a ticket with NZXT for a replacement, if your system was damaged they may help you with that as well depending on the terms of the warranty. 

 

 

Where does he mention leak?

 

31 minutes ago, Pcnoob997 said:

Hello I've lost cables to my water cooling to nzxt kraken x61. On their site there are specifications but I can't get anything out of it. Is there any cable/plugs I can buy to make in t work, or do I need new water cooling...

IMG_20200120_114041.jpg

 

You could try contacting NZXT to see if they do replacement cables.


Please quote my post, or put @paddy-stone if you want me to respond to you, I may not see your post otherwise.

 

Spoiler
  • PCs:-
  • AM4 1700 build https://uk.pcpartpicker.com/user/paddy.stone/saved/XyXyXL
  • ASUS x53e  - i7 2670QM / Sony BD writer x8 / Win 10, Elemetary OS, Ubuntu/ Samsung 830 SSD
  • Lenovo G50 - 8Gb RAM - Samsung 860 Evo 250GB SSD - DVD writer
  •  
  • Displays:-
  • Panasonic 55" 4k TV
  • LG 29" Ultrawide
  •  
  • Storage/NAS/Servers:-
  • Main Server - ASrock AB350M Pro 4 - AMD Athlon 200GE - 16GB DDR4 2133Mhz RAM - 240GB Crucial M500 SSD Boot Drive, running Windows 10, plex server - 4x 4TB Seagate Ironwolf HDDs.
  • Backup server - HP Proliant Gen 8 4 bay NAS running FreeNAS ZFS striped 3x3TiB WD reds
  • HP ProLiant G6 Server SE316M1 Twin Hex Core Intel Xeon E5645 2.40GHz 48GB RAM
  •  
  • Gaming/Tablets etc:-
  • Xbox One S 500GB + 2TB HDD
  • PS4
  • Nvidia Shield TV
  • Xiaomi/Pocaphone F1 128GB 6GB RAM
  • Xiaomi Redmi Note 4
  • Lenovo k3 note
  • Windows tablet
  •  
  • Unused Hardware currently :-
  •  
  • i7 6700K  b250 mobo - Thermaltake Core V21-  EVGA Supernova G2 650W Gold PSU
  • AMD phenom II 1055t / 8GB RAM / DVD writer
  • Zotac GTX 1060 6GB Amp! edition x2
  • Zotac GTX 1050 mini
  • Nvidia Shield K1 tablet

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×