Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
aarontreee

My Computer from MSI that I repaired 2 times has green artifacts now.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I bought an MSI Codex 3 8SC on Black Friday, and after 5 days it stopped working.

I repaired it one time and it did the same problem.

I sent it back again and it’s back but now I have an smaller issue.

my PC is showing Green artifacts.

I switched HDMI Cables, Reinstalled drivers, 

and deleted all of the stuff on windows.

but it’s not working.

I tried everything and my pc said on my Graphics Card (Code 43). I tried techniques and didn’t work.

 

Specs:

Intel Core i5-8400

Nvidia Geforce RTX 2060

8GB RAM

256GB SSD

1TB HDD


please help me im a desperate Gamer needing help to play osu! And beat saber again.

B31E703C-3709-4BE9-89C7-939285CAE99F.jpeg

Link to post
Share on other sites

That issue is related to your VRAM. RMA your computer again.


y'all need to poop more often.

Link to post
Share on other sites

Code 43 is often VGA BIOS related. But just RMA.


CPU: Intel i7 9700K@5.3GHz SC/DC, 5.1GHz QC, 5.0Ghz All core, AVX offset 0| Motherboard: Asus Maximus XI Hero | RAM: Patriot Viper Steel 2x8gb@3600Mhz 14-14-14-29, 1N, 1.45V| 

PSU: EVGA SuperNova 750 G3 | Mon: Samsung C27HG70 27" 144Hz Freesync - G-Sync compatible(ish) | GPU: EVGA 1080ti SC Black Edition w/ G12 bracket | Sound: Odac + Fiio E09K | 

Case: Fractal Design R6 TG Blackout | Storage: Corsair MP510 960gb | Cooling: CPU: Kraken X62 - GPU: Kraken X42 - both with Noctua NF-A14's |

Ryzen rig for LAN/Backup

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×