Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Princess Cadence

About the Phising Emails notification

Is that better?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Make it where I can "acknowledge" it and it saves that setting per account so I don't have the annoying banner breaking dark theme when browsing now that it's a div of it's own taking up the top always.


Workstation Rig:
CPU:  Intel Core i9 9900K @4.8ghz  |~| Cooling: Noctua NH-U12P |~|  MOBO: Asus Z390M ROG Maximus XI GENE |~| RAM: 32gb 3200mhz CL16 G.Skill Trident Z RGB |~| GPU: nVidia Founders Edition RTX 2080 Ti  |~| PSU: Corsair RM850X 80Plus Gold |~| Boot: WD Black M.2 2280 500GB NVMe |~| Storage: 2X4TB HDD 7200rpm Seagate Iron Wolf + 2X2TB SSD SanDisk Ultra |~| Case: Cooler Master Case Pro 3 |~| Display: ASUS ROG Swift PG348Q 3440x1440p100hz |~| OS: Windows 10 Pro.
Personal Use Rig:
CPU: Intel Core i7 8700 @4.45ghz |~| Cooling: Cooler Master Hyper 212X |~| MOBO: Gigabyte Z370M D3H mATX|~| RAM: 16gb DDR4 3333mhzCL16 G.Skill Trident Z |~| GPU: EVGA Founders Edition GTX 1080 Ti |~| PSU: Corsair TX650M 80Plus Gold |~| Boot:  SSD WD Green M.2 2280 240GB |~| Storage: 1x3TB HDD 7200rpm Seagate Barracuda + SanDisk SSD Plus G26 480gb |~| Case: Cooler Master Case Pro 3 |~| Display Setup: Acer X34 3440x1440p100hz |~| OS: Windows 10 Pro.
Link to post
Share on other sites

it's gone for me so I guess that's exactly what it does?


Studying abroad, ditched the crappy laptop for a do-all laptop double. Dried factory CPU paste, long memory timings, cooler cools the inductors but not the mosfets and an inch of unused internal space on both left and right

Model: HP Omen 17 17-an110ca CPU: i7-8750H (0.125V core & cache, 50mV system agent undervolt) GPU: GTX 1060 6GB Mobile (1696MHz 0.812V ~ 1860MHz 0.95V) RAM: 12GB DDR4-2666 19-19-19-43 2T Storage: 128GB Toshiba NVMe SSD (KBG30ZMV128G) + 1TB Seagate 7200RPM 2.5" HDD (ST1000LM049-2GH172) Monitor: 1080p 120Hz IPS G-sync

 

The best thing to do is reading the clock speed that doesnt end in a pair of zeros. Software voltage readings are wrong if your motherboard's not a high end model

CPU: i7-2600K 4493MHz (multiplier: 43x) 1.35V (software) --> 1.4V at the back of the socket Motherboard: Asrock Z77 Extreme4 (BCLK: 104.5MHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 RAM: Adata XPG 2x8GB DDR3 (XMP: 10-11-11-30 2T 2133MHz, custom: 10-11-10-30 1T 2229MHz) GPU: Asus GTX 1070 Dual SSD: Samsung 840 Pro 256GB (main boot drive), Transcend SSD370 128GB PSU: Seasonic X-660 80+ Gold Case: Antec P110 Silent, 5 intakes 1 exhaust Monitor: AOC G2460PF 1080p 144Hz (OC'd 150Hz) TN Keyboard: Logitech G610 Orion (Cherry MX Blue) with SteelSeries Apex M260 keycaps Mouse: BenQ Zowie FK1

 

Results: Cinebench R15 Single thread:159 Multi-thread: 770 (thx Meltdown Spectre patch) Super Pi (v1.5 from Techpowerup, PI value output) 16K: 0.11s 1M: 8.4s 32M: 7m 45.9s

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

Is that better?


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

thats quite noticeable now... 


PSU Tier List Thread

 

"The Angry Cup o` Joe" v2.0

Ryzen 1800x @ 4.0ghz | Asus Crosshair VI Hero | MSI GTX 1070 Gaming X | Flare X 14-14-14-34 3200mhz 32gb | Full Custom Water Cooling Loop | 512gb Intel 600p

Samsung 850 evo 250gb | 2x 3tb Seagate Drive | Phantex Enthoo Evolv | Custom front cover from mnpctech.com | Custom Top cover from Modmymods.com

EVGA G2 750w PSU | 3x Corsair ML140 Pro White LED case fans | 3x Corsair ML120 Pro White LED Case Fans | Cablemod 30cm RGB LED strip

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, Jurrunio said:

it's gone for me so I guess that's exactly what it does?

image.png.92083a307155deebb0cbf03ad9fa5026.png

It is always there now which is an annoyance, I'm using Firefox 64.0.2


Workstation Rig:
CPU:  Intel Core i9 9900K @4.8ghz  |~| Cooling: Noctua NH-U12P |~|  MOBO: Asus Z390M ROG Maximus XI GENE |~| RAM: 32gb 3200mhz CL16 G.Skill Trident Z RGB |~| GPU: nVidia Founders Edition RTX 2080 Ti  |~| PSU: Corsair RM850X 80Plus Gold |~| Boot: WD Black M.2 2280 500GB NVMe |~| Storage: 2X4TB HDD 7200rpm Seagate Iron Wolf + 2X2TB SSD SanDisk Ultra |~| Case: Cooler Master Case Pro 3 |~| Display: ASUS ROG Swift PG348Q 3440x1440p100hz |~| OS: Windows 10 Pro.
Personal Use Rig:
CPU: Intel Core i7 8700 @4.45ghz |~| Cooling: Cooler Master Hyper 212X |~| MOBO: Gigabyte Z370M D3H mATX|~| RAM: 16gb DDR4 3333mhzCL16 G.Skill Trident Z |~| GPU: EVGA Founders Edition GTX 1080 Ti |~| PSU: Corsair TX650M 80Plus Gold |~| Boot:  SSD WD Green M.2 2280 240GB |~| Storage: 1x3TB HDD 7200rpm Seagate Barracuda + SanDisk SSD Plus G26 480gb |~| Case: Cooler Master Case Pro 3 |~| Display Setup: Acer X34 3440x1440p100hz |~| OS: Windows 10 Pro.
Link to post
Share on other sites
Just now, Princess Cadence said:

image.png.92083a307155deebb0cbf03ad9fa5026.png

It is always there now which is an annoyance, I'm using Firefox 64.0.2

did you read it? I just did and it went away for me. 


PSU Tier List Thread

 

"The Angry Cup o` Joe" v2.0

Ryzen 1800x @ 4.0ghz | Asus Crosshair VI Hero | MSI GTX 1070 Gaming X | Flare X 14-14-14-34 3200mhz 32gb | Full Custom Water Cooling Loop | 512gb Intel 600p

Samsung 850 evo 250gb | 2x 3tb Seagate Drive | Phantex Enthoo Evolv | Custom front cover from mnpctech.com | Custom Top cover from Modmymods.com

EVGA G2 750w PSU | 3x Corsair ML140 Pro White LED case fans | 3x Corsair ML120 Pro White LED Case Fans | Cablemod 30cm RGB LED strip

 

Link to post
Share on other sites
Just now, colonel_mortis said:

Is that better?

Looks good to me. I don't see it breaking the theme, it works now.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, colonel_mortis said:

Is that better?

Yes thank you very much, I understand perfectly fine the importance to let people aware of the issue, just not at my UI expense :P

 

Appreciated it and cheers.


Workstation Rig:
CPU:  Intel Core i9 9900K @4.8ghz  |~| Cooling: Noctua NH-U12P |~|  MOBO: Asus Z390M ROG Maximus XI GENE |~| RAM: 32gb 3200mhz CL16 G.Skill Trident Z RGB |~| GPU: nVidia Founders Edition RTX 2080 Ti  |~| PSU: Corsair RM850X 80Plus Gold |~| Boot: WD Black M.2 2280 500GB NVMe |~| Storage: 2X4TB HDD 7200rpm Seagate Iron Wolf + 2X2TB SSD SanDisk Ultra |~| Case: Cooler Master Case Pro 3 |~| Display: ASUS ROG Swift PG348Q 3440x1440p100hz |~| OS: Windows 10 Pro.
Personal Use Rig:
CPU: Intel Core i7 8700 @4.45ghz |~| Cooling: Cooler Master Hyper 212X |~| MOBO: Gigabyte Z370M D3H mATX|~| RAM: 16gb DDR4 3333mhzCL16 G.Skill Trident Z |~| GPU: EVGA Founders Edition GTX 1080 Ti |~| PSU: Corsair TX650M 80Plus Gold |~| Boot:  SSD WD Green M.2 2280 240GB |~| Storage: 1x3TB HDD 7200rpm Seagate Barracuda + SanDisk SSD Plus G26 480gb |~| Case: Cooler Master Case Pro 3 |~| Display Setup: Acer X34 3440x1440p100hz |~| OS: Windows 10 Pro.
Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Princess Cadence said:

Yes thank you very much, I understand perfectly fine the importance to let people aware of the issue, just not at my UI expense :P

 

Appreciated it and cheers.

Sorry, Princess. That was partially my suggestion :/

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, TempestCatto said:

Sorry, Princess. That was partially my suggestion :/

Using a magnaluna piece on profile? you're always forgiven :3


Workstation Rig:
CPU:  Intel Core i9 9900K @4.8ghz  |~| Cooling: Noctua NH-U12P |~|  MOBO: Asus Z390M ROG Maximus XI GENE |~| RAM: 32gb 3200mhz CL16 G.Skill Trident Z RGB |~| GPU: nVidia Founders Edition RTX 2080 Ti  |~| PSU: Corsair RM850X 80Plus Gold |~| Boot: WD Black M.2 2280 500GB NVMe |~| Storage: 2X4TB HDD 7200rpm Seagate Iron Wolf + 2X2TB SSD SanDisk Ultra |~| Case: Cooler Master Case Pro 3 |~| Display: ASUS ROG Swift PG348Q 3440x1440p100hz |~| OS: Windows 10 Pro.
Personal Use Rig:
CPU: Intel Core i7 8700 @4.45ghz |~| Cooling: Cooler Master Hyper 212X |~| MOBO: Gigabyte Z370M D3H mATX|~| RAM: 16gb DDR4 3333mhzCL16 G.Skill Trident Z |~| GPU: EVGA Founders Edition GTX 1080 Ti |~| PSU: Corsair TX650M 80Plus Gold |~| Boot:  SSD WD Green M.2 2280 240GB |~| Storage: 1x3TB HDD 7200rpm Seagate Barracuda + SanDisk SSD Plus G26 480gb |~| Case: Cooler Master Case Pro 3 |~| Display Setup: Acer X34 3440x1440p100hz |~| OS: Windows 10 Pro.
Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Princess Cadence said:

Using a magnaluna piece on profile? you're always forgiven :3

Ohhh, Princess thank you! :3

 

No doubt my favourite artist, makes you really wish you could cuddle their soft floofy bodies!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×