Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Trident G-skill ram wont cycle or respond to software after booting

Im running 2 older sticks of G.skill ram stick, they are both 8gb running at 3600 but for some reason they wont change at all after my pc boots into windows, I cant control them with the Gskill software either (using version 1.00.27) HWinfo says the sticks im using have a module part number of the Module is "F4-3600C18-8GTZRX" I don't know if this is a conflict with my ICUE software or if im just running old hardware but any suggestions or solutions would be greatly appreciated thanks!

 

The attached video and screenshot are what my lighting setup is and what is actually happening in my pc (the colors used to at least cycle but they are now just static showing different colors each time)

Clip1LTT.PNG

Link to post
Share on other sites

ive had the same issue a few times, reinstalling has worked for me in the past. also, icue doesn't cause any conflict, at least not for me.

Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, bmx6454 said:

ive had the same issue a few times, reinstalling has worked for me in the past. also, icue doesn't cause any conflict, at least not for me.

ive tried reinstalling once

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×