Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dark Mode not working?

Go to solution Solved by colonel_mortis,

It's available (and has been for several years), it's just not the default. See above for how to enable it.

In the beta Linus tech tips the forum had a dark mode however the current one (as in the one I am posting in now) doesn't. Is it supposed to arrive as a future update or is it present and not working?

 

Link to post
Share on other sites
Just now, Den-Fi said:

image.png.f3bc830f49afc687ba979e5b3aa9ad4c.png

 

I have it.

hes asking about the beta.linustechtips.com not the live/production one. 

PSU Tier List Thread

Please make sure to Quote me or Tag me to see your reply!

 

"White Ice"

Ryzen 7 3700x | Asus Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) | EVGA RTX 2080ti | Ballistix 32gb 16-18-16-36 3600mhz | Custom Water Cooling Loop | 1tb Samsung 970 Evo

2tb Crucial MX500 SSD | 2x 3tb Seagate Drive | Fractal Design Meshify S2 |  EVGA G2 750w PSU | 3x Corsair LL140 | 3x Corsair LL120

 

Dedicated Streaming Rig

 Ryzen 7 1800x | Asus B450-F Strix | 32gb Gskill Flare X 3000mhz | Corsair RM550x | EVGA GTX 1060 3gb | 250gb 860 Evo m.2

Phanteks Enthoo Evolv |  Elgato HD60 Pro | Elgato 4k60 Pro mk.2 | Avermedia 4k GC573 Capture Card

 

Link to post
Share on other sites

It's available (and has been for several years), it's just not the default. See above for how to enable it.

HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites
Just now, Skiiwee29 said:

hes asking about the beta.linustechtips.com not the live/production one. 

Weird to ask that here, but it changes nothing.

The option is the same.

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Skiiwee29 said:

hes asking about the beta.linustechtips.com not the live/production one. 

Nah, they said the Beta has it but the live version doesn't.

Main Rig:-

Ryzen 7 3800X | Asus ROG Strix X570-F Gaming | 16GB Team Group Dark Pro 3600Mhz | Corsair MP600 1TB PCIe Gen 4 | Sapphire 5700 XT Pulse | Corsair H115i Platinum | WD Black 1TB | WD Green 4TB | EVGA SuperNOVA G3 650W | Asus TUF GT501 | Samsung C27HG70 1440p 144hz HDR FreeSync 2 | Windows 10 Pro X64 |

 

Server:-

Intel NUC running Server 2019 + Synology DSM218+ with 2 x 4TB Toshiba NAS Ready HDDs (RAID0)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×