Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

YouTube/audio files refuse to play

ROBOCRIPPLE
 Share

Sometimes, when I turn my PC on and try to watch a video on YouTube in Firefox, the video won't play at all. Clicking Play wouldn't work. At the same time, a music file won't play in Windows Media Player, and Spotify "can't play [a] song". So, I have to restart my PC once or twice, even, just to get them to work again. Also sometimes, after I wake my computer from sleep or turn it on, it won't output anything from either my main monitor or new 4K display, so I had to turn off my UPS and/or unplug my 4K display and then plug them back in to fix the problem. Simply hard-resetting my PC or turning it off forcefully and turning it back on wouldn't work. I don't want to deal with these issues, anymore. I just want my setup to work every time I turn it on or wake it up from sleep.

 

I didn't have these issues, before. I keep my computer updated via Windows Update (and NVIDIA GeForce Experience for my graphics card) and haven't had a threat, recently. Actually, I started with a pre-built "abs" PC from 2014-15 and upgraded the hardware along the way, even the motherboard and CPU. I also cloned the Windows installation from the SSHD of my pre-built system into an SSD with the same capacity. I didn't use a UPS before I got the one I'm currently using. I've been using the same PSU as the one I got in my pre-built. 

 

What seems to be causing the issues? I even thought about starting over with a fresh installation of Windows 10, backing up my important files, of course; I'm not really looking forward to downloading and installing my games and apps, again! (my download speed goes up to 80Mbps) I don't want to re-install Windows, I just don't want to spend any more of my time unplugging things or restarting my system several times unnecessarily. 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Hello, anybody? What do I do to prevent these issues from ever happening again? The problem with the YouTube and audio files refusing to play is happening again!

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×