Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
LawrenceBarnes2013

I think my Google account got hacked

Also don't add all devices straight away, wait a bit between adding them and check history for a while inbetween. Could be malware on one of them, that would allow you to pinpoint which. 

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I'm finding a lot of stuff in my Youtube search and watch history i've never searched for or watched. All sexual, disgusting crap. I have three devices signed into my Google account, my PC, my phone and my Dad's phone. He wouldn't search such stuff or watch it, no way. And i'm sure i didn't either. I did change my password and clear both search and watch history and this stuff still keeps popping up, and exactly the same stuff, same vids, same keywords. What on earth is going on?! I am running Windows 10 pro with Windows security for... security.


 Crust : Intel Core i5 4690K @ 4.4Ghz 1.45v  |  MotherboardMSI Z97 MPower  |  Fruity FillingMSI GTX 960 Armor 2Way-SLI |  CoolingNoctua NH-D15  |  RAM : 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz | Storage : 2xSamsung 840 EVO 500GB SSDs Raid-0  |  Power Supply : Seasonic X-Series 1250W 80+Gold  |  Monitor : Dell U2713HM 27" 60Hz 1440p  |                                                                                                                                           

Link to post
Share on other sites

"You sure it isn't dad" nah but did you force sign out the accounts?


Reminder⚠️

I'm just speaking from experience so what I say may not work 100%

Please try searching up the answer before you post here but I am always glad to help

Link to post
Share on other sites

Remove all the devices from the account, change password, enable 2-factor authentification.


F@H
Desktop: i7-5960X 4.4GHz, Noctua NH-D14, ASUS Rampage V, 32GB, RTX2080S, 2TB NVMe SSD, 2x16TB HDD RAID0, Corsair HX1200, Thermaltake Overseer RX1, Samsung 4K curved 49" TV, 23" secondary

Mobile SFF rig: i9-9900K, Noctua NH-L9i, Asrock Z390 Phantom ITX-AC, 32GB, GTX1070, 2x1TB NVMe SSD RAID0, 2x5TB 2.5" HDD RAID0, Athena 500W Flex (Noctua fan), Custom 4.7l 3D printed case

 

Dell XPS 2 in 1 2019, 32GB, 1TB, 4K

 

GPD Win 2

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Kanna said:

"You sure it isn't dad" nah but did you force sign out the accounts?

LMAO. Pretty sure trust me. And yes, i did force sign out all accounts and signed them back in with the new password.


 Crust : Intel Core i5 4690K @ 4.4Ghz 1.45v  |  MotherboardMSI Z97 MPower  |  Fruity FillingMSI GTX 960 Armor 2Way-SLI |  CoolingNoctua NH-D15  |  RAM : 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz | Storage : 2xSamsung 840 EVO 500GB SSDs Raid-0  |  Power Supply : Seasonic X-Series 1250W 80+Gold  |  Monitor : Dell U2713HM 27" 60Hz 1440p  |                                                                                                                                           

Link to post
Share on other sites
Just now, LawrenceBarnes2013 said:

LMAO. Pretty sure trust me. And yes, i did force sign out all accounts and signed them back in with the new password.

Have you checked the 2 other devices for security breaches? also you have 2-factor?


Reminder⚠️

I'm just speaking from experience so what I say may not work 100%

Please try searching up the answer before you post here but I am always glad to help

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Kilrah said:

Remove the devices from the account, change password, enable 2-factor authentification.

Will give that a try. Haven't enabled 2-factor authentication.


 Crust : Intel Core i5 4690K @ 4.4Ghz 1.45v  |  MotherboardMSI Z97 MPower  |  Fruity FillingMSI GTX 960 Armor 2Way-SLI |  CoolingNoctua NH-D15  |  RAM : 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz | Storage : 2xSamsung 840 EVO 500GB SSDs Raid-0  |  Power Supply : Seasonic X-Series 1250W 80+Gold  |  Monitor : Dell U2713HM 27" 60Hz 1440p  |                                                                                                                                           

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

Also don't add all devices straight away, wait a bit between adding them and check history for a while inbetween. Could be malware on one of them, that would allow you to pinpoint which. 


F@H
Desktop: i7-5960X 4.4GHz, Noctua NH-D14, ASUS Rampage V, 32GB, RTX2080S, 2TB NVMe SSD, 2x16TB HDD RAID0, Corsair HX1200, Thermaltake Overseer RX1, Samsung 4K curved 49" TV, 23" secondary

Mobile SFF rig: i9-9900K, Noctua NH-L9i, Asrock Z390 Phantom ITX-AC, 32GB, GTX1070, 2x1TB NVMe SSD RAID0, 2x5TB 2.5" HDD RAID0, Athena 500W Flex (Noctua fan), Custom 4.7l 3D printed case

 

Dell XPS 2 in 1 2019, 32GB, 1TB, 4K

 

GPD Win 2

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, Kilrah said:

Also don't add all devices straight away, wait a bit between adding some and check history for a while inbetween. Could be malware on one of them, that would allow you to pinpoint which. 

Good idea. Should allow me to track where the activity is originating from. Thanks mate


 Crust : Intel Core i5 4690K @ 4.4Ghz 1.45v  |  MotherboardMSI Z97 MPower  |  Fruity FillingMSI GTX 960 Armor 2Way-SLI |  CoolingNoctua NH-D15  |  RAM : 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz | Storage : 2xSamsung 840 EVO 500GB SSDs Raid-0  |  Power Supply : Seasonic X-Series 1250W 80+Gold  |  Monitor : Dell U2713HM 27" 60Hz 1440p  |                                                                                                                                           

Link to post
Share on other sites

I would definitely suggest turning on 2FA as mentioned above. I am not sure if this got fixed or not, but according to many people on the following page, when you sign out of YouTube on all devices, it doesn't sign out of TVs. Is it possible you signed in on a friends TV?

Mentioned support page: https://support.google.com/youtube/thread/11646085?hl=en

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, The_russian said:

I would definitely suggest turning on 2FA as mentioned above. I am not sure if this got fixed or not, but according to many people on the following page, when you sign out of YouTube on all devices, it doesn't sign out of TVs. Is it possible you signed in on a friends TV?

Mentioned support page: https://support.google.com/youtube/thread/11646085?hl=en

No sir. Just my PC, my father and my phone.


 Crust : Intel Core i5 4690K @ 4.4Ghz 1.45v  |  MotherboardMSI Z97 MPower  |  Fruity FillingMSI GTX 960 Armor 2Way-SLI |  CoolingNoctua NH-D15  |  RAM : 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz | Storage : 2xSamsung 840 EVO 500GB SSDs Raid-0  |  Power Supply : Seasonic X-Series 1250W 80+Gold  |  Monitor : Dell U2713HM 27" 60Hz 1440p  |                                                                                                                                           

Link to post
Share on other sites

Still check the link in the last post of the page @The_russian posted to remove access from other devices, your father might have signed in on a TV some place he went without you knowing or him remembering. 

 

Oh and don't share accounts. Bad practice.


F@H
Desktop: i7-5960X 4.4GHz, Noctua NH-D14, ASUS Rampage V, 32GB, RTX2080S, 2TB NVMe SSD, 2x16TB HDD RAID0, Corsair HX1200, Thermaltake Overseer RX1, Samsung 4K curved 49" TV, 23" secondary

Mobile SFF rig: i9-9900K, Noctua NH-L9i, Asrock Z390 Phantom ITX-AC, 32GB, GTX1070, 2x1TB NVMe SSD RAID0, 2x5TB 2.5" HDD RAID0, Athena 500W Flex (Noctua fan), Custom 4.7l 3D printed case

 

Dell XPS 2 in 1 2019, 32GB, 1TB, 4K

 

GPD Win 2

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
6 minutes ago, Kilrah said:

Still check the link in the last post of the page @The_russian posted to remove access from other devices, your father might have signed in on a TV some place he went without you knowing or him remembering. 

 

Oh and don't share accounts. Bad practice.

Thanks mate, appreciate the input.


 Crust : Intel Core i5 4690K @ 4.4Ghz 1.45v  |  MotherboardMSI Z97 MPower  |  Fruity FillingMSI GTX 960 Armor 2Way-SLI |  CoolingNoctua NH-D15  |  RAM : 16GB Corsair Vengeance 1600Mhz | Storage : 2xSamsung 840 EVO 500GB SSDs Raid-0  |  Power Supply : Seasonic X-Series 1250W 80+Gold  |  Monitor : Dell U2713HM 27" 60Hz 1440p  |                                                                                                                                           

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×