Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
kgmrjordan

Anybody had Strange graphical issues

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

 

 

Hi guys,i've been having some really wierd graphical issues whilst playing warzone recently,i've done some research and cant find anything like the issues i've been having,so was wondering if anyone had seen or had anything like these

https//streamable.com/f8299

https//streamable.com/o1d0o

https//streamable.com/g4jdp

 

The issues seem to come and go,but since the update this morning,seem to happen in every game of warzone now

 

If the streamable links arent okay to post please let me know immediately and ill remove them

Link to post
Share on other sites

What GPU are you running? Do you have the latest drivers?


GAMING RIG:

CPU: 6700k @ 4.7GHz

MOBO: Gigabyte Z170X Gaming 7

RAM: Corsair Vengeance 32GB Red LEDs

GPU: Zotac RTX 2080 Super (Mild OC - Still Testing)

STORAGE: 3 SSDs / 2 HDDs

 

 

Spoiler

 

R.I.P

GTX 970 SSC @ 1532 MHz  She finally died on me :(

 

 

Spoiler

Wife's Rig:

CPU: i7 4770

MOBO: Gigabyte Z97 HD3

RAM: 16GB G.Skill ARES @ 1866MHz

GPU: Gigabyte RX580 8GB

PSU: 750w Rosewill Hive

SSD: 128GB Adata Drive

HDD: 1TB Caviar WD Blue

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, GamerMan said:

What GPU are you running? Do you have the latest drivers?

Latest drivers,Windows is updated to the latest,GPU is RX 590 8GB

Link to post
Share on other sites

I know my wife's rig has a RX580 8GB in it. We had an issue where textures would be black in Apex Legends. Try turning off anti-aliasing? Having it turned on made the textures do that. The card is on 20.3.1 on the Radeon Drivers.


GAMING RIG:

CPU: 6700k @ 4.7GHz

MOBO: Gigabyte Z170X Gaming 7

RAM: Corsair Vengeance 32GB Red LEDs

GPU: Zotac RTX 2080 Super (Mild OC - Still Testing)

STORAGE: 3 SSDs / 2 HDDs

 

 

Spoiler

 

R.I.P

GTX 970 SSC @ 1532 MHz  She finally died on me :(

 

 

Spoiler

Wife's Rig:

CPU: i7 4770

MOBO: Gigabyte Z97 HD3

RAM: 16GB G.Skill ARES @ 1866MHz

GPU: Gigabyte RX580 8GB

PSU: 750w Rosewill Hive

SSD: 128GB Adata Drive

HDD: 1TB Caviar WD Blue

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, GamerMan said:

I know my wife's rig has a RX580 8GB in it. We had an issue where textures would be black in Apex Legends. Try turning off anti-aliasing? Having it turned on made the textures do that. The card is on 20.3.1 on the Radeon Drivers.

Same with my version,20.3.1, anti aliasing is already turned of,so im at a loss

Link to post
Share on other sites

I'd say its an issue with AMD's drivers. I can play WarZone fine on her rig with the 580. Is the GPU overheating? Do you have enhancement settings turned on in the Radeon Overlay? 


GAMING RIG:

CPU: 6700k @ 4.7GHz

MOBO: Gigabyte Z170X Gaming 7

RAM: Corsair Vengeance 32GB Red LEDs

GPU: Zotac RTX 2080 Super (Mild OC - Still Testing)

STORAGE: 3 SSDs / 2 HDDs

 

 

Spoiler

 

R.I.P

GTX 970 SSC @ 1532 MHz  She finally died on me :(

 

 

Spoiler

Wife's Rig:

CPU: i7 4770

MOBO: Gigabyte Z97 HD3

RAM: 16GB G.Skill ARES @ 1866MHz

GPU: Gigabyte RX580 8GB

PSU: 750w Rosewill Hive

SSD: 128GB Adata Drive

HDD: 1TB Caviar WD Blue

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
8 minutes ago, GamerMan said:

I'd say its an issue with AMD's drivers. I can play WarZone fine on her rig with the 580. Is the GPU overheating? Do you have enhancement settings turned on in the Radeon Overlay? 

For MW in the Radeon panel,i have Radeon anti-lag enabled,Image sharpening enabled,everything else is disabled, my gpu averages 65-71 when playing MW 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×