Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TehStranger

Member
  • Content Count

    1,829
  • Joined

  • Last visited

Awards


About TehStranger

  • Title
    Veteran

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

2,834 profile views
  1. TehStranger

    Bit of a dumb question

    yea very pricey. I'll just get the mobo. Thank you to everyone for your input.
  2. TehStranger

    Bit of a dumb question

    i7 3930k. It's the rig in my signature.
  3. TehStranger

    Bit of a dumb question

    Yeah true. I'll just bite the bullet and get a board. Cheers.
  4. TehStranger

    Bit of a dumb question

    This board has 2 chips and I've tried them both. Do you think both chips would have been damaged or just the one being used?
  5. TehStranger

    Bit of a dumb question

    It sat for a bit but I really can't remember how long I left it for. What do you think is most likely to have died in this situation? I'm thinking of taking a gamble and buying a new board.
  6. TehStranger

    Bit of a dumb question

    I think the BIOS chips are alright, I was able to flash them without issues. I looked up the code and it could be any number of things. The CPU could be dead, the motherboard could be dead or in some cases applying heat to the board with a hair dryer could get it to post. I tried the latter but it didn't work.
  7. TehStranger

    Bit of a dumb question

    Crap. Before I got it posting again, it kept shutting off and finally posted and it just sat on the bios logo for ages before shutting off again. Reckon The CPU overheated and died?
  8. TehStranger

    Bit of a dumb question

    I can't remember to be honest. It might've happened when I plugged it back in because the room was a bit dark and I fumbled a bit and I'm pretty sure I inserted it wrong the first time and shorted something. I inspected the back of the board where the CPU_OPT pins were and there was solder gunk over it. I cleaned it up though.
  9. TehStranger

    Bit of a dumb question

    Nah. And it's an old system so no shops will have it around
  10. TehStranger

    Bit of a dumb question

    This happened like 2-3 weeks ago. I've done everything you can imagine, I managed to get it to post once but then it crapped out again.
  11. TehStranger

    Bit of a dumb question

    Yeah it just says 00 and the CPU_LED is red. But an F'd up motherboard can causw that as well.
  12. TehStranger

    Bit of a dumb question

    Well I unplugged it while the system was running and plugged it back in after like 4 seconds. System locked up and something died. I'm trying to work out if I killed the CPU or the motherboard. Thoughts?
  13. TehStranger

    Bit of a dumb question

    Can a CPU overheat and fry if its AIO WC pump is unplugged for a few seconds?
  14. TehStranger

    what is your guilty pleasure food?

    HORSE CUM
  15. TehStranger

    Trying (and failing) to mod sekiro

    What?
×