Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

YouTube resolution bug tied to profiles across devices

 Share

YouTube has an issue that's pretty widespread, locking users accounts to a specific resolution. Mine's locked at 720p. It isn't every user but definitely not isolated. YouTube support forums and Reddit have multiple reports and according to @TeamYouTube twitter they're investigating but it's been reportedly happening for 2+ days for some with no fix. Only on accounts, not devices. If you log out of your account, full resolution options are available again.
 
 
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Solved with magic actions, I set my default to 1080p

I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Skill Trident Z RGB - WD SN750 - Jedi Order Titan Xp - Hyper 212 Black (with RGB Riing flair) - EVGA G3 650W - dual booting Windows 10 and Linux - Black and green theme, Razer brainwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - dark mode Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus thread, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Magic Actions doesn't solve it for this, the option to go above 720p just isn't in the menu at all. 

Untitled.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×