Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Previous post edits in the forum threads are not always successful.

Go to solution Solved by colonel_mortis,
7 hours ago, Tan3l6 said:

OK, It's more than likely that the Chrome cache or settings cause theses errors.

For example can't accept Guru3d cookies:image.thumb.png.c3b59ab7864e6e8496fa138019943222.png


Edit: it might be Chrome's "Undetectable Adblocker" plugin that might be the cause. For example caused Guru3d cookies accept menu to not work at all, after disabling it all worked fine.

Yeah adblockers are pretty prone to causing problems like that, and there's not much we can do about it because they are designed to mess with the page. If it happens again with the adblocker disabled, let me know, but otherwise I suspect that's the issue, especially as it's not a widespread issue.

Sometimes when I edit a post ins ome random thread in the forum, there is no response after I add or retract some words.

So I have to copy the edited message and press "cancel"  and then edit again. After copy-paste all is fine and edit is accepted.

Maybe some peculiarity with my Chrome browser. Just wondering if that's a widespread problem.

 

... but I'm no expert.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

After it happens, if you press f12 and switch to the console tab, has anything been logged there?

 

And what does happen (does the submit button get disabled then reenabled, does an error message show up, etc)?

HTTP/2 203

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

4 hours ago, colonel_mortis said:

After it happens, if you press f12 and switch to the console tab, has anything been logged there?

 

And what does happen (does the submit button get disabled then reenabled, does an error message show up, etc)?

I'll let you know when it occurrs again.
It's not that often, but still a few times per week when editing posts a lot.

... but I'm no expert.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

OK, It's more than likely that the Chrome cache or settings cause theses errors.

For example can't accept Guru3d cookies:image.thumb.png.c3b59ab7864e6e8496fa138019943222.png


Edit: it might be Chrome's "Undetectable Adblocker" plugin that might be the cause. For example caused Guru3d cookies accept menu to not work at all, after disabling it all worked fine.

... but I'm no expert.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

7 hours ago, Tan3l6 said:

OK, It's more than likely that the Chrome cache or settings cause theses errors.

For example can't accept Guru3d cookies:image.thumb.png.c3b59ab7864e6e8496fa138019943222.png


Edit: it might be Chrome's "Undetectable Adblocker" plugin that might be the cause. For example caused Guru3d cookies accept menu to not work at all, after disabling it all worked fine.

Yeah adblockers are pretty prone to causing problems like that, and there's not much we can do about it because they are designed to mess with the page. If it happens again with the adblocker disabled, let me know, but otherwise I suspect that's the issue, especially as it's not a widespread issue.

HTTP/2 203

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×