Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Browser, version and OS: win 10 chrome

 

Steps to reproduce/what were you doing before it happened?

2 ways to trigger it:

1) from profile, post SU with the image, it doesnt load after SU goes into activity stream, just a blank box

2) from https://linustechtips.com/discover/58/, go to bottom of page and click "Load more activity" and locate this SU, same thing happens

 

in both instance, refreshing page fixes it, but 2) is repeatable (have to click load more, refreshing the page would load it if it's already loaded due to the link being changed when clicking load more)

 

What happened?

image.png.204d78f019db110d420a701eda9afdc3.png

 

What did you expect to happen?

image to load

 

link of image: https://i.imgflip.com/4v1rij.jpg

My PC: Desky | Beddie | Miney 01 | Money 01 | Benchie

Things I need help with: (nothing at the moment)

Spoiler

none atm

I hate Intel's pricing, Ryzen's weird quirks, Nvidia's pricing, and Radeon GPUs in general

Spoiler

Products I like:

Spoiler

Sony Xperia Z1 / Z2 / 10 ii, Asus Strix 970 / 1070, Samsung SSD, WD HDD, Corsair PSUs (AX, RM, CX(grey)), GeForce GPU, NZXT N450/S340, be quiet! Coolers, G.Skill Trident RAM, Logitech M525, Logitech G440, Razer Deathadder Elite

Products I hate:

Spoiler

Xperia Z3, XiaoMi 5c, Radeon GPUs, Razer Audio Products, any bloatwares

Companies I absolutely adore: (and hope it stays that way)

Spoiler

be quiet! - sent me AM4 mounting for my DRP3 even though it's way past the timeframe stated, no questions asked

Corsair - very good RMA experience, absolutely recommend

Companies I hate:

Spoiler

Nvidia, Intel, Apple, TMT (Thundermatch, a retailer)

Personal Blacklisted Companies:

Spoiler

Acer: shit tier quality products, shit tier customer service thus far, they "tried" to solve my issue but they arent really doing anything but delaying and delaying. (on-going case since July)

Gigabyte: horrible customer service (gigabyte had literally 0 customer service, asked me to go to retailer with NO WAY to email them about a question) but at least they fixed my shit in ONE MONTH (would probably take me 1 hour to fix if they let me email them)

XiaoMi Phones: built like a tank but the software is buggy as all hell

Seagate HDD: had too many dead seagate drives

Kingston SSD: 300V controller swap thingy

Razer (except their mouse)

Remember, just because I had good/bad experiences with these companies/product, doesn't mean you will have similar experiences too. I would still recommend these products if they made sense for your needs, but I'll add a disclaimer of my experience if it's relevant. Feel free to DM me asking why they are where they are.

 

Link to post
Share on other sites

Confirmed. When I right click on the page to load into new tab, this is the link it brings me to: https://linustechtips.com/applications/core/interface/js/spacer.png

PSU Tier List Thread

Please make sure to Quote me or @ me to see your reply!

 

"White Ice"

Ryzen 7 3700x | Asus Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) | EVGA RTX 2080ti | Ballistix 32gb 16-18-16-36 3600mhz | Custom Water Cooling Loop | 1tb Samsung 970 Evo

2tb Crucial MX500 SSD | 2x 3tb Seagate Drive | Fractal Design Meshify S2 |  EVGA G2 750w PSU | 3x Corsair LL140 | 3x Corsair LL120

 

Dedicated Streaming Rig

 Ryzen 7 1800x | Asus B450-F Strix | 32gb Gskill Flare X 3000mhz | Corsair RM550x | EVGA GTX 1060 3gb | 250gb 860 Evo m.2

Phanteks Enthoo Evolv |  Elgato HD60 Pro | Elgato 4k60 Pro mk.2 | Avermedia 4k GC573 Capture Card

 

Link to post
Share on other sites

I think this is the same root cause as

Which should be fixed here in the next update, probably within a few days.

HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, colonel_mortis said:

I think this is the same root cause as

Which should be fixed here in the next update, probably within a few days.

hmm, even youtube embed didnt show up

 

and the SU by starry under this didnt load image either, and this time it didnt even have a black box, just the text

 

Spoiler

image.thumb.png.174cb3e2f7d1d3a3c595495285305c89.png

 

 

 

 

is youtube embedded related to the root cause as well?

 

i could swear this wasnt an issue an hour ago

My PC: Desky | Beddie | Miney 01 | Money 01 | Benchie

Things I need help with: (nothing at the moment)

Spoiler

none atm

I hate Intel's pricing, Ryzen's weird quirks, Nvidia's pricing, and Radeon GPUs in general

Spoiler

Products I like:

Spoiler

Sony Xperia Z1 / Z2 / 10 ii, Asus Strix 970 / 1070, Samsung SSD, WD HDD, Corsair PSUs (AX, RM, CX(grey)), GeForce GPU, NZXT N450/S340, be quiet! Coolers, G.Skill Trident RAM, Logitech M525, Logitech G440, Razer Deathadder Elite

Products I hate:

Spoiler

Xperia Z3, XiaoMi 5c, Radeon GPUs, Razer Audio Products, any bloatwares

Companies I absolutely adore: (and hope it stays that way)

Spoiler

be quiet! - sent me AM4 mounting for my DRP3 even though it's way past the timeframe stated, no questions asked

Corsair - very good RMA experience, absolutely recommend

Companies I hate:

Spoiler

Nvidia, Intel, Apple, TMT (Thundermatch, a retailer)

Personal Blacklisted Companies:

Spoiler

Acer: shit tier quality products, shit tier customer service thus far, they "tried" to solve my issue but they arent really doing anything but delaying and delaying. (on-going case since July)

Gigabyte: horrible customer service (gigabyte had literally 0 customer service, asked me to go to retailer with NO WAY to email them about a question) but at least they fixed my shit in ONE MONTH (would probably take me 1 hour to fix if they let me email them)

XiaoMi Phones: built like a tank but the software is buggy as all hell

Seagate HDD: had too many dead seagate drives

Kingston SSD: 300V controller swap thingy

Razer (except their mouse)

Remember, just because I had good/bad experiences with these companies/product, doesn't mean you will have similar experiences too. I would still recommend these products if they made sense for your needs, but I'll add a disclaimer of my experience if it's relevant. Feel free to DM me asking why they are where they are.

 

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Moonzy said:

hmm, even youtube embed didnt show up

 

and the SU by starry under this didnt load image either, and this time it didnt even have a black box, just the text

 

  Reveal hidden contents

 

 

 

 

is youtube embedded related to the root cause as well?

 

i could swear this wasnt an issue an hour ago

Yeah it's the same for all media (images, videos, embeds) in status updates themselves (but not status replies).

HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Newegg

×