Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

GTA V low fps

Rafael F1
 Share

I bought a new gpu, upgrading from a gtx 1050Ti to a gtx 1660super. After running some games to see how it's performing, I noticed a huge differance, playing with low settings at barely 60 fps with old gpu to high settings, 100+fps with the new gpu. Now, in Gta V is a total downgrade.I mean i barely get 50 fps in the town with low textures and shading and mostly everything else from the old 1050Ti that i could reach smooth 70 fps with high textures and high shading... What is happening? Can someone explain why only in GTA V i get worse frames than before????Also, the game is installed on hdd but that doesnt matter cause when i had the old gpu it was running smoothly...Help please?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, Rafael F1 said:

I bought a new gpu, upgrading from a gtx 1050Ti to a gtx 1660super. After running some games to see how it's performing, I noticed a huge differance, playing with low settings at barely 60 fps with old gpu to high settings, 100+fps with the new gpu. Now, in Gta V is a total downgrade.I mean i barely get 50 fps in the town with low textures and shading and mostly everything else from the old 1050Ti that i could reach smooth 70 fps with high textures and high shading... What is happening? Can someone explain why only in GTA V i get worse frames than before????Also, the game is installed on hdd but that doesnt matter cause when i had the old gpu it was running smoothly...

Did you get the 1660 super drivers?

Quote me for a reply, React if I was helpful, informative, or funny

 

AMD blackout rig

 

cpu: ryzen 5 3600 @4.4ghz @1.35v

gpu: rx5700xt 2200mhz

ram: vengeance lpx c15 3200mhz

mobo: gigabyte b550 pro 

psu: cooler master mwe 650w

case: masterbox mbx520

fans:Noctua industrial 3000rpm x6

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Did you DDU the old drivers and install the new ones?

PC:

Spoiler

CPU: Ryzen 7 2700x | CPU Cooler: Hyper 212 Black | Motherboard: MSI B450 Tomahawk MAX | RAM: 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3000MHz CL16 | Storage: Crucial MX500 500GB m.2, Crucial MX500 1TB 2.5" | GPU: Gigabyte RX 5700XT | Case: NZXT H510 | PSU: Corsair RM550x

788,303 PPD F@H

 

Peripherals:

Spoiler

Keyboard: Logitech G513 GX Browns | Mouse: Logitech G Pro Wireless | Monitors: Samsung TU7100 43" 4K HDR, 2 xAcer 28" 4K | Heaphones: Sony Platinum Wireless | Mic: Blue Yeti Nano

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Gundar said:

Did you get the 1660 super drivers?

Well, after i received it, i installed the drivers from the nvidia site...

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, gloop said:

Did you DDU the old drivers and install the new ones?

What is DDU? I installed the new ones from nividia site

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, Rafael F1 said:

Well, after i received it, i installed the drivers from the nvidia site...

And also, the gpu was not NVIDIA GTX 1660 Super but a Geforce one, and it came with Aorus drivers CD

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Rafael F1 said:

What is DDU? I installed the new ones from nividia site

 

DDU is display driver uninstaller. Install the program, run it and then re-install the drivers from the nvidia website:

 

https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

PC:

Spoiler

CPU: Ryzen 7 2700x | CPU Cooler: Hyper 212 Black | Motherboard: MSI B450 Tomahawk MAX | RAM: 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3000MHz CL16 | Storage: Crucial MX500 500GB m.2, Crucial MX500 1TB 2.5" | GPU: Gigabyte RX 5700XT | Case: NZXT H510 | PSU: Corsair RM550x

788,303 PPD F@H

 

Peripherals:

Spoiler

Keyboard: Logitech G513 GX Browns | Mouse: Logitech G Pro Wireless | Monitors: Samsung TU7100 43" 4K HDR, 2 xAcer 28" 4K | Heaphones: Sony Platinum Wireless | Mic: Blue Yeti Nano

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Rafael F1 said:

And also, the gpu was not NVIDIA GTX 1660 Super but a Geforce one, and it came with Aorus drivers CD

They're the same thing... 

And ddu is this thing that full erases a gpu driver 

https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Quote me for a reply, React if I was helpful, informative, or funny

 

AMD blackout rig

 

cpu: ryzen 5 3600 @4.4ghz @1.35v

gpu: rx5700xt 2200mhz

ram: vengeance lpx c15 3200mhz

mobo: gigabyte b550 pro 

psu: cooler master mwe 650w

case: masterbox mbx520

fans:Noctua industrial 3000rpm x6

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, gloop said:

re-install the drivers

ok

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

I think it worked! I mean i have all high preset and im getting 70 fps

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

No, after few more hours i have the same problem...Anyone can still help me???

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×