Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sapphire RX 580 4gb full fan speed

uncfan07
 Share

Ok, So if i run everything on auto in afterburner my fan speed is like almost maxed out. temps are very cool at 28-30c idle and still running max fans. what could it be?

Capture.PNG

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Uncheck auto and drag the slider all the way left. Recheck auto and see if that does the trick.

 

Hot girl in your pfp btw. niceee

QUOTE ME IF YOU WANT A REPLY!

 

PC #1

Ryzen 7 3700x@4.4ghz (All core) | MSI X470 Gaming Pro Carbon | Crucial Ballistix 2x16gb (OC 3600mhz)

MSI GTX 1080 8gb | SoundBlaster ZXR | Corsair HX850

Samsung 960 256gb | Samsung 860 1gb | Samsung 850 500gb

HGST 4tb, HGST 2tb | Seagate 2tb | Seagate 2tb

Custom CPU/GPU water loop

 

PC #2

Ryzen 7 1700@3.8ghz (All core) | Aorus AX370 Gaming K5 | Vengeance LED 3200mhz 2x8gb

Sapphire R9 290x 4gb | Asus Xonar DS | Corsair RM650

Samsung 850 128gb | Intel 240gb | Seagate 2tb

Corsair H80iGT AIO

 

Laptop

Core i7 6700HQ | Samsung 2400mhz 2x8gb DDR4

GTX 1060M 3gb | FiiO E10k DAC

Samsung 950 256gb | Sandisk Ultra 2tb SSD

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×