Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

i9-9900k Temps

J-Dogg
 Share

straight to the point, i have a H150i Pro liquid cooler and a i9-9900k and it struggles to get idle (1-5%) under 40 degrees C i'm not 100% sure but to me that's a bit high for idle, playing gta 5 it only gets to about 30% - 40% usage and about 60 degrees C all 3 fans are on 1500RPM and the pump is 2700ish RPM. the case is the fractal define R6 and the Rad is mounted on the top with the fans pushing air out the top and the thermal paste is stock. i have heard things about the CPU lids not being flat preventing bad contact, and in order to rectify i would have to sand it, that is my worst case scenario. any other thoughts? thanks 

 

System 1                                                                                            System 2     
Intel core 2 Duo T5800 @2.00GHz                                                    Intel core i5-4460 @3.20GHz quad core
4gb RAM                                                                                            8gb Samsung DDR3 1600Mhz
ATI Mobility Radeon HD 3470                                                            Nvidia Geforce GTX 660 2gb
Windows vista Home premium 32-Bit                                                Windows 7 home premium 64-Bit

(Laptop)                                                                                              Asrock H81m DGS Micro ATX

 

 

System 3                                                                                           System 4

Intel core i7 6700HQ up to 3.5GHz 6MB Cache                                Intel core i7 6700k @4.20GHz

Nvidia Geforce GTX 970M 3gb                                                          32gb DDR4 G.Skill ripjaws 2233Mhz

Samsung 256GB M.2 NGFF Solid State Drive                                  Gigabyte G1 Geforce GTX 980Ti
1TB 5400RPM Hard Drive                                                                 Corsair RM-750 750W 80+ Gold

16GB Dual Channel DDR3L at 2133MHz                                          Gigabyte H170 HD3 LGA1151

15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare 220-nits Display           Intel SSD 535 Series 240GB

Windows 10 Pro                                                                                 SanDisk 120GB SSD Plus

8-cell Lithium Ion (92 Whr) Battery                                                     Windows 8.1 Pro 64Bit

(Laptop)                                                                                               IN-WIN GRone ATX Full Tower
                                                                                                            4g Arctic Cooling MX-2         
                                                                                                            Coolermaster Hyper 103
                                                                                                            TP-Link TL-WN881ND
 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, J-Dogg said:

straight to the point, i have a H150i Pro liquid cooler and a i9-9900k and it struggles to get idle (1-5%) under 40 degrees C i'm not 100% sure but to me that's a bit high for idle, playing gta 5 it only gets to about 30% - 40% usage and about 60 degrees C all 3 fans are on 1500RPM and the pump is 2700ish RPM. the case is the fractal define R6 and the Rad is mounted on the top with the fans pushing air out the top and the thermal paste is stock. i have heard things about the CPU lids not being flat preventing bad contact, and in order to rectify i would have to sand it, that is my worst case scenario. any other thoughts? thanks 

 

only way to know if you need to LAP the IHS is to take the chip out clean it up and spin it on a flat surface. If it spins like a top, then it needs to be LAP'd. if it stops almost immediately, then its good. 

PSU Tier List Thread | Community Standards | Fan Control Software

Please make sure to Quote me or @ me to see your reply!

Just because I am a Moderator does not mean I am always right. Please fact check me and verify my answer. 

 

"Black Out"

Ryzen 9 5900x | Noctua NH-D15 | Asus Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) | RTX 3090 Founders | Ballistix 32gb 16-18-18-36 3600mhz 

1tb Samsung 970 Evo | 2x 2tb Crucial MX500 SSD | Phanteks Enthoo Evolv ATX | Corsair HX850 PSU

 

Dedicated Streaming Rig

 Ryzen 7 3700x | Asus B450-F Strix | 16gb Gskill Flare X 3200mhz | Corsair RM550x PSU | Asus Strix GTX1070 | 250gb 860 Evo m.2

Phanteks P300A |  Elgato HD60 Pro | Avermedia Live Gamer Duo | Avermedia 4k GC573 Capture Card

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, LukeSavenije said:

well, the 9900k is a hot cpu. temps seem fine to me

thats a relief to hear lol.

 

1 minute ago, Skiiwee29 said:

only way to know if you need to LAP the IHS is to take the chip out clean it up and spin it on a flat surface. If it spins like a top, then it needs to be LAP'd. if it stops almost immediately, then its good. 

Thats a good idea i'll give that a crack when i get a chance next, i will also apply some nicer thermal paste while i'm at it.

System 1                                                                                            System 2     
Intel core 2 Duo T5800 @2.00GHz                                                    Intel core i5-4460 @3.20GHz quad core
4gb RAM                                                                                            8gb Samsung DDR3 1600Mhz
ATI Mobility Radeon HD 3470                                                            Nvidia Geforce GTX 660 2gb
Windows vista Home premium 32-Bit                                                Windows 7 home premium 64-Bit

(Laptop)                                                                                              Asrock H81m DGS Micro ATX

 

 

System 3                                                                                           System 4

Intel core i7 6700HQ up to 3.5GHz 6MB Cache                                Intel core i7 6700k @4.20GHz

Nvidia Geforce GTX 970M 3gb                                                          32gb DDR4 G.Skill ripjaws 2233Mhz

Samsung 256GB M.2 NGFF Solid State Drive                                  Gigabyte G1 Geforce GTX 980Ti
1TB 5400RPM Hard Drive                                                                 Corsair RM-750 750W 80+ Gold

16GB Dual Channel DDR3L at 2133MHz                                          Gigabyte H170 HD3 LGA1151

15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare 220-nits Display           Intel SSD 535 Series 240GB

Windows 10 Pro                                                                                 SanDisk 120GB SSD Plus

8-cell Lithium Ion (92 Whr) Battery                                                     Windows 8.1 Pro 64Bit

(Laptop)                                                                                               IN-WIN GRone ATX Full Tower
                                                                                                            4g Arctic Cooling MX-2         
                                                                                                            Coolermaster Hyper 103
                                                                                                            TP-Link TL-WN881ND
 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

those temps seem perfectly fine

i7 4790K | 4.5ghz @1.19v / 1080 ti strix oc  / Asus Z97 Pro Gamer  / 970 Evo 500GB | 850 Evo 500GB / Corsair 780t white|window  

                                                                                   PG279Q | VG248QE/ Corsair ax860i   /   Corsair H110i GTX   /  Corsair Vengeance Pro 16GB 2400mhz /

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, McHox said:

those temps seem perfectly fine

Wicked, the last thing id want to is damage and expensive chip like that :/ 
but if it doesn't ring any alarm bells i shall set and forget, till it needs the dust blown off of it lol

System 1                                                                                            System 2     
Intel core 2 Duo T5800 @2.00GHz                                                    Intel core i5-4460 @3.20GHz quad core
4gb RAM                                                                                            8gb Samsung DDR3 1600Mhz
ATI Mobility Radeon HD 3470                                                            Nvidia Geforce GTX 660 2gb
Windows vista Home premium 32-Bit                                                Windows 7 home premium 64-Bit

(Laptop)                                                                                              Asrock H81m DGS Micro ATX

 

 

System 3                                                                                           System 4

Intel core i7 6700HQ up to 3.5GHz 6MB Cache                                Intel core i7 6700k @4.20GHz

Nvidia Geforce GTX 970M 3gb                                                          32gb DDR4 G.Skill ripjaws 2233Mhz

Samsung 256GB M.2 NGFF Solid State Drive                                  Gigabyte G1 Geforce GTX 980Ti
1TB 5400RPM Hard Drive                                                                 Corsair RM-750 750W 80+ Gold

16GB Dual Channel DDR3L at 2133MHz                                          Gigabyte H170 HD3 LGA1151

15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare 220-nits Display           Intel SSD 535 Series 240GB

Windows 10 Pro                                                                                 SanDisk 120GB SSD Plus

8-cell Lithium Ion (92 Whr) Battery                                                     Windows 8.1 Pro 64Bit

(Laptop)                                                                                               IN-WIN GRone ATX Full Tower
                                                                                                            4g Arctic Cooling MX-2         
                                                                                                            Coolermaster Hyper 103
                                                                                                            TP-Link TL-WN881ND
 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, J-Dogg said:

Wicked, the last thing id want to is damage and expensive chip like that :/ 
but if it doesn't ring any alarm bells i shall set and forget, till it needs the dust blown off of it lol

well, everything under 80 degrees is fine imo.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

12 minutes ago, J-Dogg said:

.

are u running an offset, what freq is the cpu running at idle, with an offset it should run at 0.6v 800mhz and idles at slightly higher than room temp.

 

The temp situation is overblown due to premature bios....and running prime fft (no need for that), anything under 85C is fine, the worst gaming probably won't surpass cinebench/blender temps.

 

It takes a bit of tuning but the 9900k thermals are better than a 8700k thats not delidded, went from not being able to hit 5ghz to ppl running 1.4v 5.2 just for gaming lol.

5950x 1.33v 5.05 4.5 88C 195w ll R20 12k ll drp4 ll x570 dark hero ll gskill 4x8gb 3666 14-14-14-32-320-24-2T (zen trfc)  1.45v 45C 1.15v soc ll evga non-3090 tie ftw3 1905 0.8v 65C 270w (double fps of 1080ti) ll samsung 970 500gb nvme os ll sandisk 4tb ssd ll all nf12/14 fans ll tt gt10 case ll evga g2 1300w ll w10 pro ll 34GN850B ll x27 ll PA272w

 

9900k 1.36v 5.1avx 4.9ring 85C 195w (daily) 1.02v 4.3ghz 80w 50C R20 temps score=5500 ll D15 ll Z390 taichi ult 1.60 bios ll gskill 4x8gb 14-14-14-30-280-20 ddr3666  bdie 1.45v 45C 1.22sa/1.18 io  ll EVGA non-30 tie XC 1830//7600 0.85v 210w ll  8x nf12/14 fans 2x samsung 860 evo 500gb raid 0 ll 500gb nvme 970 evo ll Corsair graphite 780T ll EVGA P2 1200w ll Windows 10 Pro ll NEC PA242w (movie, work mon dying) 1080p 60hzll Predator X27 4k144 hdr (using at 4:4:4 98 fan is dying)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

 

23 minutes ago, xg32 said:

are u running an offset, what freq is the cpu running at idle, with an offset it should run at 0.6v 800mhz and idles at slightly higher than room temp.

 

The temp situation is overblown due to premature bios....and running prime fft (no need for that), anything under 85C is fine, the worst gaming probably won't surpass cinebench/blender temps.

 

It takes a bit of tuning but the 9900k thermals are better than a 8700k thats not delidded, went from not being able to hit 5ghz to ppl running 1.4v 5.2 just for gaming lol.

it appears to be idling at 4.6Ghz and 1.2V- 1.3V which i agree is unnecessary just to sit on the dekstop... should i do something about this? and is the fix a windows or bios one?

 

Edit - Motherboard is a Gigabyte Z390 Arorus Pro Wifi and i haven't done any bios updates to it.

System 1                                                                                            System 2     
Intel core 2 Duo T5800 @2.00GHz                                                    Intel core i5-4460 @3.20GHz quad core
4gb RAM                                                                                            8gb Samsung DDR3 1600Mhz
ATI Mobility Radeon HD 3470                                                            Nvidia Geforce GTX 660 2gb
Windows vista Home premium 32-Bit                                                Windows 7 home premium 64-Bit

(Laptop)                                                                                              Asrock H81m DGS Micro ATX

 

 

System 3                                                                                           System 4

Intel core i7 6700HQ up to 3.5GHz 6MB Cache                                Intel core i7 6700k @4.20GHz

Nvidia Geforce GTX 970M 3gb                                                          32gb DDR4 G.Skill ripjaws 2233Mhz

Samsung 256GB M.2 NGFF Solid State Drive                                  Gigabyte G1 Geforce GTX 980Ti
1TB 5400RPM Hard Drive                                                                 Corsair RM-750 750W 80+ Gold

16GB Dual Channel DDR3L at 2133MHz                                          Gigabyte H170 HD3 LGA1151

15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare 220-nits Display           Intel SSD 535 Series 240GB

Windows 10 Pro                                                                                 SanDisk 120GB SSD Plus

8-cell Lithium Ion (92 Whr) Battery                                                     Windows 8.1 Pro 64Bit

(Laptop)                                                                                               IN-WIN GRone ATX Full Tower
                                                                                                            4g Arctic Cooling MX-2         
                                                                                                            Coolermaster Hyper 103
                                                                                                            TP-Link TL-WN881ND
 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, J-Dogg said:

 

it appears to be idling at 4.6Ghz and 1.2V- 1.3V which i agree is unnecessary just to sit on the dekstop... should i do something about this? and is the fix a windows or bios one?

bios, if you havent overclocked at all, just change your voltage mode from manual/auto to offset.

5950x 1.33v 5.05 4.5 88C 195w ll R20 12k ll drp4 ll x570 dark hero ll gskill 4x8gb 3666 14-14-14-32-320-24-2T (zen trfc)  1.45v 45C 1.15v soc ll evga non-3090 tie ftw3 1905 0.8v 65C 270w (double fps of 1080ti) ll samsung 970 500gb nvme os ll sandisk 4tb ssd ll all nf12/14 fans ll tt gt10 case ll evga g2 1300w ll w10 pro ll 34GN850B ll x27 ll PA272w

 

9900k 1.36v 5.1avx 4.9ring 85C 195w (daily) 1.02v 4.3ghz 80w 50C R20 temps score=5500 ll D15 ll Z390 taichi ult 1.60 bios ll gskill 4x8gb 14-14-14-30-280-20 ddr3666  bdie 1.45v 45C 1.22sa/1.18 io  ll EVGA non-30 tie XC 1830//7600 0.85v 210w ll  8x nf12/14 fans 2x samsung 860 evo 500gb raid 0 ll 500gb nvme 970 evo ll Corsair graphite 780T ll EVGA P2 1200w ll Windows 10 Pro ll NEC PA242w (movie, work mon dying) 1080p 60hzll Predator X27 4k144 hdr (using at 4:4:4 98 fan is dying)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

12 minutes ago, xg32 said:

bios, if you havent overclocked at all, just change your voltage mode from manual/auto to offset.

i wasn't able to do this as i'm too inexperienced to understand the vast amount of settings available on my motherboards bios, i might get in contact with gigabyte themselves or continue to research this as i find the time.

System 1                                                                                            System 2     
Intel core 2 Duo T5800 @2.00GHz                                                    Intel core i5-4460 @3.20GHz quad core
4gb RAM                                                                                            8gb Samsung DDR3 1600Mhz
ATI Mobility Radeon HD 3470                                                            Nvidia Geforce GTX 660 2gb
Windows vista Home premium 32-Bit                                                Windows 7 home premium 64-Bit

(Laptop)                                                                                              Asrock H81m DGS Micro ATX

 

 

System 3                                                                                           System 4

Intel core i7 6700HQ up to 3.5GHz 6MB Cache                                Intel core i7 6700k @4.20GHz

Nvidia Geforce GTX 970M 3gb                                                          32gb DDR4 G.Skill ripjaws 2233Mhz

Samsung 256GB M.2 NGFF Solid State Drive                                  Gigabyte G1 Geforce GTX 980Ti
1TB 5400RPM Hard Drive                                                                 Corsair RM-750 750W 80+ Gold

16GB Dual Channel DDR3L at 2133MHz                                          Gigabyte H170 HD3 LGA1151

15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare 220-nits Display           Intel SSD 535 Series 240GB

Windows 10 Pro                                                                                 SanDisk 120GB SSD Plus

8-cell Lithium Ion (92 Whr) Battery                                                     Windows 8.1 Pro 64Bit

(Laptop)                                                                                               IN-WIN GRone ATX Full Tower
                                                                                                            4g Arctic Cooling MX-2         
                                                                                                            Coolermaster Hyper 103
                                                                                                            TP-Link TL-WN881ND
 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

On 12/5/2018 at 11:36 AM, LukeSavenije said:

well, the 9900k is a hot cpu. temps seem fine to me

Actually, this seems a bit odd too me. I am also running the 9900K, in a corsair Carbide275R, a slightly smaller case than the R6 (I have the R5 too). With the side panels on, and on stock speeds with the smaller H115i Pro (on full speed pump and fans), I am getting just 30°C on idle, dipping below the 30° occasionally.

 

I am actually quite happy with these temps, I get to about 77°C with no OC in Cinebench (after 5 consecutive runs), on full speed fans.

 

However, I am extremely surprised at power draw with undervolting and underclocking the chip. I am getting 58° with a power draw of 115W on 4,5Ghz on all 8 cores. 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, DerGoliHerr said:

Actually, this seems a bit odd too me. I am also running the 9900K, in a corsair Carbide275R, a slightly smaller case than the R6 (I have the R5 too). With the side panels on, and on stock speeds with the smaller H115i Pro (on full speed pump and fans), I am getting just 30°C on idle, dipping below the 30° occasionally.

 

I am actually quite happy with these temps, I get to about 77°C with no OC in Cinebench (after 5 consecutive runs), on full speed fans.

 

However, I am extremely surprised at power draw with undervolting and underclocking the chip. I am getting 58° with a power draw of 115W on 4,5Ghz on all 8 cores. 

okay. good to know. haven't really kept up with 9th gen tbh. a couple days I fully understanded the z390 boards. thanks for the reply

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

when i set windows power mode to balanced and closed google chrome the clock speed goes from a solid 4.6Ghz to under 2.8Ghz which lowers the temperature to sit happily on 30C... So yeah its just Chrome being Chrome lol

System 1                                                                                            System 2     
Intel core 2 Duo T5800 @2.00GHz                                                    Intel core i5-4460 @3.20GHz quad core
4gb RAM                                                                                            8gb Samsung DDR3 1600Mhz
ATI Mobility Radeon HD 3470                                                            Nvidia Geforce GTX 660 2gb
Windows vista Home premium 32-Bit                                                Windows 7 home premium 64-Bit

(Laptop)                                                                                              Asrock H81m DGS Micro ATX

 

 

System 3                                                                                           System 4

Intel core i7 6700HQ up to 3.5GHz 6MB Cache                                Intel core i7 6700k @4.20GHz

Nvidia Geforce GTX 970M 3gb                                                          32gb DDR4 G.Skill ripjaws 2233Mhz

Samsung 256GB M.2 NGFF Solid State Drive                                  Gigabyte G1 Geforce GTX 980Ti
1TB 5400RPM Hard Drive                                                                 Corsair RM-750 750W 80+ Gold

16GB Dual Channel DDR3L at 2133MHz                                          Gigabyte H170 HD3 LGA1151

15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare 220-nits Display           Intel SSD 535 Series 240GB

Windows 10 Pro                                                                                 SanDisk 120GB SSD Plus

8-cell Lithium Ion (92 Whr) Battery                                                     Windows 8.1 Pro 64Bit

(Laptop)                                                                                               IN-WIN GRone ATX Full Tower
                                                                                                            4g Arctic Cooling MX-2         
                                                                                                            Coolermaster Hyper 103
                                                                                                            TP-Link TL-WN881ND
 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Temps fine IMO. I have the i9 9900k overclocked to 5.0ghz on all cores at 1.4v. Idle 27-33c and one hour on Prime95 75-79c. I think I may have it 82c once during the hour. TJ max (thermal limit) is around 100c so if your sitting at 30c idle dont sweat it...pic is idle at a random moment while Chrome is open.

 

c.png

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

On 12/7/2018 at 11:23 AM, DerGoliHerr said:

,

the launch temps were way overblown, with the latest bios on the taichi i got 100 more mhz to 5.2, just gotta be careful not to run p95 FFT on that lol... also have a downvolted profile at 4.9 1.2v for a power draw of 130w~ on cinebench, gaming never goes above 95w.

5950x 1.33v 5.05 4.5 88C 195w ll R20 12k ll drp4 ll x570 dark hero ll gskill 4x8gb 3666 14-14-14-32-320-24-2T (zen trfc)  1.45v 45C 1.15v soc ll evga non-3090 tie ftw3 1905 0.8v 65C 270w (double fps of 1080ti) ll samsung 970 500gb nvme os ll sandisk 4tb ssd ll all nf12/14 fans ll tt gt10 case ll evga g2 1300w ll w10 pro ll 34GN850B ll x27 ll PA272w

 

9900k 1.36v 5.1avx 4.9ring 85C 195w (daily) 1.02v 4.3ghz 80w 50C R20 temps score=5500 ll D15 ll Z390 taichi ult 1.60 bios ll gskill 4x8gb 14-14-14-30-280-20 ddr3666  bdie 1.45v 45C 1.22sa/1.18 io  ll EVGA non-30 tie XC 1830//7600 0.85v 210w ll  8x nf12/14 fans 2x samsung 860 evo 500gb raid 0 ll 500gb nvme 970 evo ll Corsair graphite 780T ll EVGA P2 1200w ll Windows 10 Pro ll NEC PA242w (movie, work mon dying) 1080p 60hzll Predator X27 4k144 hdr (using at 4:4:4 98 fan is dying)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

i tried running aida64 and after 5 minutes it thermal throttled to by 10% and was in the high 90's to 100's C the whole time, this was after i tested the IHS re applied a generous amount of Arctic MX-2 thermal paste and made sure the cooling block was tight and im only running on stock clock speeds and voltages. not really sure what to do now other than attempt to lower the clock speeds and make it perform worse but expand its life span.

System 1                                                                                            System 2     
Intel core 2 Duo T5800 @2.00GHz                                                    Intel core i5-4460 @3.20GHz quad core
4gb RAM                                                                                            8gb Samsung DDR3 1600Mhz
ATI Mobility Radeon HD 3470                                                            Nvidia Geforce GTX 660 2gb
Windows vista Home premium 32-Bit                                                Windows 7 home premium 64-Bit

(Laptop)                                                                                              Asrock H81m DGS Micro ATX

 

 

System 3                                                                                           System 4

Intel core i7 6700HQ up to 3.5GHz 6MB Cache                                Intel core i7 6700k @4.20GHz

Nvidia Geforce GTX 970M 3gb                                                          32gb DDR4 G.Skill ripjaws 2233Mhz

Samsung 256GB M.2 NGFF Solid State Drive                                  Gigabyte G1 Geforce GTX 980Ti
1TB 5400RPM Hard Drive                                                                 Corsair RM-750 750W 80+ Gold

16GB Dual Channel DDR3L at 2133MHz                                          Gigabyte H170 HD3 LGA1151

15.6 inch FHD (1920 x 1080) IPS Anti-Glare 220-nits Display           Intel SSD 535 Series 240GB

Windows 10 Pro                                                                                 SanDisk 120GB SSD Plus

8-cell Lithium Ion (92 Whr) Battery                                                     Windows 8.1 Pro 64Bit

(Laptop)                                                                                               IN-WIN GRone ATX Full Tower
                                                                                                            4g Arctic Cooling MX-2         
                                                                                                            Coolermaster Hyper 103
                                                                                                            TP-Link TL-WN881ND
 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 12/10/2018 at 3:22 AM, iko172302 said:

Temps fine IMO. I have the i9 9900k overclocked to 5.0ghz on all cores at 1.4v. Idle 27-33c and one hour on Prime95 75-79c. I think I may have it 82c once during the hour. TJ max (thermal limit) is around 100c so if your sitting at 30c idle dont sweat it...pic is idle at a random moment while Chrome is open.

 

c.png

I was going to get either the I9-9900k or the I7-9700k, What cooler do you have and what Thermal compound did you use?! would love to see these temps at this OC

 

PC Set up 

CPU: I9-9900k

Mobo: Gigabyte Z390 Aorus Pro-Wifi

GPU: MSI RTX 2070 Gamin Z 

Cooling: Cooler Master ML360R AIO

RAM: Corsair Vengeance Pro RGB 16 GB 3000MHZ (8GB X 2) 

RAM: Corsair Vengence Pro Lighting Enhancement Kit (0GB X 2) 

Storage: Samsung 860 EVO 1TB 

PSU: EVGA SuperNova G2 750 W 80+ Gold Fully Modular 

Case: CoolerMaster MB511 RGB 

 

Build Log found here:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×