Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Luckyprock

EMERGENCY HELP

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

 

Quote

 

I was on my brothers laptop trying to change his mac address in registry and I deleted the Network folder containing what apparently was useful. I also in the 0002 folder with his driver desc for his wireless adapter created a "NetworkAddress" string and now the internet doesnt work I need helpspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png please dont hack me if you can with the information below i dont want to have to make him do a system reinstall 

 

Kinda like below which is mine

 

 

Link to post
Share on other sites

Well can't say I've ever run into this particular issue, but I'd do a couple things:
 

1) uninstall network drivers, assuming they're still on there (only do this if you have another PC where you can download new ones, though)

2) get the drivers on another PC and install them from a USB

3) run

sfc /scannow

 in an elevated command prompt, it *should* repair broken windows installs to some extent

4) pray


Main Gaming Rig: i7-7700K @ 5.0 GHz, GTX 1080 Ti, 32GB DDR4 2400, Modded Corsair 280x Case, Full Soft Watercooling
Second Testbench Rig: i7-4770K @ 4.6 GHz, RX 580 (air cooled), 16GB DDR3 1866, Thermaltake Core P3 White TG, CPU Soft Watercooling

Third Server Rig: R7 1700X @ 4.0 GHz, GTX 1080 Ti, 32GB DDR4 3000, Fractal Core 500, Full Soft Watercooling

Fourth LAN Rig: R5 3600X @ AGESA pls, RTX 2070, 32 GB DDR4 3200, Dan Case A4-SFV V4, 120mm AIO for the CPU

Fifth Router Rig: R3 2200G @ stock, 4GB DDR4 2400, what are cases, stock cooler
 

I don't have a problem...

Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Luckyprock said:

Bless your soul it worked without uninstalling anything

Glad to hear it. If you know what step fixed the issue, feel free to comment it below so others searching who find this know what worked. Also you can select an accepted/best answer if you feel it was helpful ;)


Main Gaming Rig: i7-7700K @ 5.0 GHz, GTX 1080 Ti, 32GB DDR4 2400, Modded Corsair 280x Case, Full Soft Watercooling
Second Testbench Rig: i7-4770K @ 4.6 GHz, RX 580 (air cooled), 16GB DDR3 1866, Thermaltake Core P3 White TG, CPU Soft Watercooling

Third Server Rig: R7 1700X @ 4.0 GHz, GTX 1080 Ti, 32GB DDR4 3000, Fractal Core 500, Full Soft Watercooling

Fourth LAN Rig: R5 3600X @ AGESA pls, RTX 2070, 32 GB DDR4 3200, Dan Case A4-SFV V4, 120mm AIO for the CPU

Fifth Router Rig: R3 2200G @ stock, 4GB DDR4 2400, what are cases, stock cooler
 

I don't have a problem...

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×