Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Christo672

Dead 3600X?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

MOBO: MSI MPG X570 Gaming Plus

CPU: Ryzen 5 3600X

Mem: G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 3600

Gfx Card: Old R9 290x while I wait for my Saphire Pulse 5700XT

PSU: Corsair RM1000

 

I had just finished putting it together so no OC or anything and while I was installing windows the computer just stopped and wouldn't turn on again. No post, no fans just the initial click of the PSU. The only way I can turn it on is by unplugging the CPU power cord from the PSU or the board and of course the CPU light turns on and won't post. Kinda looks like my CPU just died during it's first minutes on. But I don't know enough about AMD's quirks these days so I want to make sure.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

I double checked all the cables and even installed the PSU in another computer and it's working just fine. I reseated the CPU with new thermal paste. Might have to lift the board and see if there's anything back there but what kills me is it was running for about 20 minutes and just died out of nowhere.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×