Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Flux Azreal

Geforce not detecting my game?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I installed overwatch on my D drive (C drive my main) but when i scan for games on my D drive on installation location it dosent seem to work

Does anyone know a possible fix?

image.png.a4211d576f91b6ce0c1fd59b2f011056.png

Link to post
Share on other sites

I just double checked my scan locations and I didn't set anything for if to scan outside of the defaults and it still picked up everything on the other drives including overwatch, so the only thing I can suggest that you do is to remove the new location that you put in and try again.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
18 hours ago, demonix00 said:

I just double checked my scan locations and I didn't set anything for if to scan outside of the defaults and it still picked up everything on the other drives including overwatch, so the only thing I can suggest that you do is to remove the new location that you put in and try again.

Diden't work :( Not for me atleast

Link to post
Share on other sites

If you have the Blizzard launcher in that Programs & Games directory, then just add that directory (I mean the programs and games directory and not the specific directory the launcher is installed in) to the list of scan locations (I'm clutching at straws here since while the games are not installed on the same drive the OS is installed on, the launchers and store apps are which might be what GFE is checking).

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×