Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
cRsFisA

AMD DRIVERS

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So it seems that my gaming experience is way smoother with the drivers that Windows Update automatically install instead of the ones that I get from the AMD website. Not only that,but my GPU is also quieter and has better temps. I don't know why that is and if someone can explain it to me I'll be happy. NOTE: I've also tried DDU in safe mode and reinstalled the drivers from the AMD website but with no affect, the gaming experience is still laggy and the gpu is loud.

i5 7400

MSI B150 GAMING M3

MSI RX 480 GAMING X 4GB

8GB RAM DDR4 CORSAIR 2400 Mhz CL 14

1TB WD BLUE HDD

240GB A400 KINGSTON SSD

nJoy 500W PSU 80+bronze

Monitor: ACER Nitro VG220QBMIIX, 21.5" 75Hz FreeSync

Link to post
Share on other sites

Manually install an older driverset. Lets say the May Drivers. 

 

Could be something with the new drivers. 

 

 

Edit: that or ddu and safemode install the new drivers. 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
24 minutes ago, GoldenLag said:

Manually install an older driverset. Lets say the May Drivers. 

 

Could be something with the new drivers. 

 

 

Edit: that or ddu and safemode install the new drivers. 

most likely something is wrong with the most recent drivers

but that doesn't seem to be the case for everyone, maybe it's just my PC

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, cRsFisA said:

most likely something is wrong with the most recent drivers

but that doesn't seem to be the case for everyone, maybe it's just my PC

Did the older driverset fix it?

 

I usually dont update my drivers untill i know the next revision is good. 

 

I think im using october drivers at this point

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 hour ago, GoldenLag said:

Did the older driverset fix it?

 

I usually dont update my drivers untill i know the next revision is good. 

 

I think im using october drivers at this point

Didn’t really fix it 

I don’t really know what s wrong

guess I’m gonna uninstall Windows, see if that fixes it

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×