Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Asus Fan xpert error message.

Mrmousey23
 Share

I just downloaded fan xpert on my PC, I got an asus prime a320m-a running win 10. Whenever I got into fan Xpert/AI suite I get the error message in the pic

 

Thank you in advance.

Pic.PNG

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Have you tried uninstalling and reinstalling the latest version available for the motherboard? https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/Utility/AI_Suite_III_3.00.13_PPSU_1.05.13.zip?_ga=2.151522809.110897346.1540703042-1037224498.1539809594

If you ever need help with a build, read the following before posting: http://linustechtips.com/main/topic/3061-build-plan-thread-recommendations-please-read-before-posting/
Also, make sure to quote a post or tag a member when replying or else they won't get a notification that you replied to them.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

10 hours ago, WoodenMarker said:

yes I have tried to uninstall and reinstall but it didn't help

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

3 hours ago, Mrmousey23 said:

yes I have tried to uninstall and reinstall but it didn't help

Are you using any other software that affects fan speeds? Corsair Link is an example that can cause this issue. 

If you ever need help with a build, read the following before posting: http://linustechtips.com/main/topic/3061-build-plan-thread-recommendations-please-read-before-posting/
Also, make sure to quote a post or tag a member when replying or else they won't get a notification that you replied to them.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Are you oc'ing?

Have you just tried using the fan settings available in the bios instead? It's pretty fully featured without having to use software in Windows.

Make sure to quote a post or tag a member when replying or else they won't get a notification that you replied to them.

If you ever need help with a build, read the following before posting: http://linustechtips.com/main/topic/3061-build-plan-thread-recommendations-please-read-before-posting/
Also, make sure to quote a post or tag a member when replying or else they won't get a notification that you replied to them.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, WoodenMarker said:

Are you oc'ing?

Have you just tried using the fan settings available in the bios instead? It's pretty fully featured without having to use software in Windows.

Make sure to quote a post or tag a member when replying or else they won't get a notification that you replied to them.

yeah I guess, I should just use the fan settings in bios, But thanks  for the help.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×