Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Using LTE and ethernet connection at the same time.

pakedskeezer
 Share

Hi.

 

I work as a field technician and use my laptop to connect to BMS controllers. When I test points around new buildings I usually use my phone to remote access my laptop.

 

My problem is when I use my LTE internet connection built into the laptop (a fujitsu celsius h730 running Windows 10), and then connect the ethernet cable to a controller I lose my LTE internet connection, even tho there is no internet connection in the controller. (It doesn't seem to matter what I connect to the ethernet interface, it's just disconnecting the LTE.)

 

I have tried to use the network cards metric setting, but this just seems to prioritize which connection should be active.

 

I want to know if it's possible to use a ethernet connection, and keep being connected with LTE?

Thank you.

NingoCase: NZXT H440 White, Motherboard: MSI MPower Z97, CPU: Intel 4790k, Cooler: Corsair H100i (2x Noctua NF-F12) GPU: MSI GTX 970, Memory: 12GB Kingston, SSD: Samsung EVO 120gb, HDD: Seagate Barracuda 2TB, PSU: evga 850 g3

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×