Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

My motherboard won’t post after flashing rx580 bios

Coffinlake
 Share

I got a used asus rog strix  580 8gb that is used for mining the guy told me it just need a reflash using amd/ati flash now after I did that at first everything went well the bios is successfully downloaded and I need to restart now after I restarted my pc that where the problem started my motherboard sends out white led signal signaling gpu problem I thought right maybe the 580 needs update drivers after that I switched back to my 3060 plug it in the presses the power button nothing then I removed the 580 and press the power button again still nothing then I did a cmos reset, hard reset, reseating the gpu, 1 slot ram changed power supply still nothing did I break my motherboard or something? Is there any way to fix it except getting a new board?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Did you make sure that bios matched the card?

mY s YsTeM iS Not pErfoRmInG aS gOOd As I sAW oN yOuTuBe. WhA t IS a GoOd FaN CuRVe??!!? wHat aRe tEh GoOd OvERclok SeTTinGS FoR My CaRd??
 HoW CaN I foRcE my GpU to uSe 1o0%? BuT WiLL i HaVE Bo0tllEnEcKs? RyZEN dOeS NoT peRfORm BetTer wItH HiGhER sPEED RaM!!dId i WiN teH SiLiCON LotTerrYyOu ShoUlD dEsHrOuD uR GPUmy SYstEm iS UNDerPerforMiNg iN WarzONEcan mY Pc Run WiNdOwS 11 ?woUld BaKInG MY GRaPHics card fIX it?
 MultimETeR TeSTiNG!! aMd'S GpU DrIvErS aRe as goOD aS NviDia's
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Yep i think so this is the link of the bios I was flashing https://www.techpowerup.com/vgabios/191456/asus-rx580-8192-170301

And here is my card 

9169F8F0-CE12-4B41-9853-DEA4E970A59B.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Well I found the solution after 20+ cmos reset and used a friend card it booted! And I found out that that bios from techpowerup have Samsung memory timings (just found out mine used micron) which confused my gpu had luckily a unverified bios that have micron timings works 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×