Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Login crashes Battle.net launcher via Wine (Ubuntu)

Go to solution Solved by Fasauceome,

alright, apparently installing overwatch on lutris (which just installs battle.net) creates a new wine prefix. It seems like launching batlle.net on the main prefix as opposed to the one it was actually installed on would cause neither to work. The install on the main prefix appeared to bug everything out.

I'm trying to log into battle.net to run Overwatch via Linux, but it crashes as soon as I hit enter to log in. I tried lutris to install it automatically, and tried manually by running battle.net installer and installing DXVK. Any thoughts as to why?

I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Skill Trident Z RGB - WD SN750 - Jedi Order Titan Xp - Hyper 212 Black (with RGB Riing flair) - EVGA G3 650W - dual booting Windows 10 and Linux - Black and green theme, Razer brainwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - dark mode Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus thread, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

alright, apparently installing overwatch on lutris (which just installs battle.net) creates a new wine prefix. It seems like launching batlle.net on the main prefix as opposed to the one it was actually installed on would cause neither to work. The install on the main prefix appeared to bug everything out.

I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Skill Trident Z RGB - WD SN750 - Jedi Order Titan Xp - Hyper 212 Black (with RGB Riing flair) - EVGA G3 650W - dual booting Windows 10 and Linux - Black and green theme, Razer brainwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - dark mode Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus thread, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

yup. you need to launch it through Lutris. 

She/Her

MacBook Pro 13" Early 2015 | i5 5257U | Intel Iris 6100 | 8GB Ram | 120GB SSD | macOS Monterey

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, firelighter487 said:

yup. you need to launch it through Lutris. 

Actually just did the DXVK thing myself, using the lutris setup unwittingly screwed me over in that regard.

I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Skill Trident Z RGB - WD SN750 - Jedi Order Titan Xp - Hyper 212 Black (with RGB Riing flair) - EVGA G3 650W - dual booting Windows 10 and Linux - Black and green theme, Razer brainwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - dark mode Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus thread, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×