Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Help

DEDSEC25
 Share

You're not praying enough in its behalf.

Personal Desktop":

CPU: Intel Core i7 8700 @4.45ghz |~| Cooling: Cooler Master Hyper 212X |~| MOBO: Gigabyte Z370M D3H mATX|~| RAM: 16gb DDR4 3333mhzCL16 G.Skill Trident Z |~| GPU: nVidia Founders Edition GTX 1080 Ti |~| PSU: Corsair TX650M 80Plus Gold |~| Boot:  SSD WD Green M.2 2280 240GB |~| Storage: 1x3TB HDD 7200rpm Seagate Barracuda + SanDisk Ultra 3D 1TB |~| Case: Fractal Design Meshify C Mini |~| Display: Toshiba UL7A 4K/60hz |~| OS: Windows 10 Pro.

Luna, the temporary Desktop:

CPU: Intel Core i7 10700KF @ 5.0Ghz (5.1Ghz 4-core) |~| Cooling: bq! Dark Rock 4 Pro |~| MOBO: Gigabyte Z490 UD |~| RAM: 32G Kingston HyperX @ 2666Mhz CL13 |~| GPU: AMD Radeon RX 6800 (Reference) |~| PSU: Corsair HX1000 80+ Platinum |~| Windows Boot Drive: 2x 512GB (1TB total) Plextor SATA SSD (RAID0 volume) |~| Linux Boot Drive: 500GB Kingston A2000 |~| Storage: 4TB WD Black HDD |~| Case: Cooler Master Silencio S600 |~| Display 1 (leftmost): Eizo (unknown model) 1920x1080 IPS @ 60Hz|~| Display 2 (center): BenQ ZOWIE XL2540 1920x1080 TN @ 240Hz |~| Display 3 (rightmost): Wacom Cintiq Pro 24 3840x2160 IPS @ 60Hz 10-bit |~| OS: Windows 10 Pro (games / art) + Linux (distro: NixOS; programming and daily driver)
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

You could have programs running in the background. This will slow down the  computer significantly. 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

We need a substantial bit more info than the nothing you've given us to work off of.

If you have 173 Chrome tabs open, I've found your problem.

If your tentacle-porn "homework" folder is more infested than a whorehouse, there's your problem.

If you're overheating to the point that everything's being thermal throttled to within an inch of not functioning, that may cause an ever so slight decrease in performance.

If you're running a single core system with 512mb of memory, on a 3500RPM drive, I've, once again, found your problem.

If it's all the above, you've just got to throw the whole thing out and start over.
 

~Remember to quote posts to continue support on your thread~
-Don't be this kind of person-

CPU:  AMD Ryzen 7 5800x | RAM: 2x16GB Crucial Ripjaws Z | Cooling: XSPC/EK/Bitspower loop | MOBO: Gigabyte x570 Aorus Master | PSU: Seasonic Prime 750 Titanium  

SSD: 250GB Samsung 980 PRO (OS) | 1TB Crucial MX500| 2TB Crucial P2 | Case: Phanteks Evolv X | GPU: EVGA GTX 1080 Ti FTW3 (with EK Block) | HDD: 1x Seagate Barracuda 2TB

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×