Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
aaradorn

NZXT Kraken x62 logo wont turn blue

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I have a white and black PC build with my LEDS at a very light blue, I love the look of it. Recently my X62's logo wont use blue anymore and will always use a combination of red and green. Does this have something to do with CAM or with the cooler? The infinity rings are still working perfectly. It only happened recently. No update from cam what so ever.

 

 

How it's looking

1356305717_WhatsAppImage2019-03-14at14_51_25.jpeg.5739503b2b6eae9ff7b11fdf6cbe0488.jpeg

 

 

How it's supposed to look.

 

1933946831_WhatsAppImage2019-03-14at14_52_59.thumb.jpeg.9002a66c656f225b04aa34dfd6c241eb.jpeg

Link to post
Share on other sites

LED's darken over time.  Some types of blue LED's darken more quickly than red or green.  If you used white for a long time, it was lighting R G & B, and degraded the blue LEDs.

 

You have to compensate by reducing the red and green color in the software.  The light will be more dim but color correct.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, KarathKasun said:

LED's darken over time.  Some types of blue LED's darken more quickly than red or green.  If you used white for a long time, it was lighting R G & B, and degraded the blue LEDs.

It's brand new.  and sometimes it will still turn blue. Very randomly.

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, aaradorn said:

It's brand new.  and sometimes it will still turn blue. Very randomly.

Then the LEDs or the LED driver are failing.

 

Also, define brand new.  A few hundred hours (less than a year) is enough time for degradation to set in.  Though intermittent operation points to a failure on the board regardless.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
11 minutes ago, KarathKasun said:

Then the LEDs or the LED driver are failing.

 

Also, define brand new.  A few hundred hours (less than a year) is enough time for degradation to set in.  Though intermittent operation points to a failure on the board regardless.

Build my entire system 1.5 months ago. Might contact NZXT then. Let them send a replacement.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×