Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

keyboard bot woking properly

Thataussieguy
 Share

I have a razer chroma black widow v2 and the i, k, m keys dont work all of a suddon. i tried a restart but didnt work. does anyone know the cause or how to fix?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

I think you can add "N", and maybe "R" to that list :P

 

But honestly, did you spill anything in it recently?  I'd probably take it apart and check for bad solder joints on the switches (if they're soldered), or re-seat the switches (if they're removable)

Main Rig:

Case: Lian Li Lancool Mesh RGB

CPU: Ryzen 5 3600 

Cooler: CoolerMaster MasterLiquid 240

MB: MSI B550 Gaming Pro Carbon 

Ram: Gskill DDR4 3600 x 32GB 

GPU: Asus Arez Strix Vega 64 OC

PS: Seasonic FOCUS Gold Plus Series SSR-750FX

SSD1: Crucial P1 1TB NVME

SSD2: Adata SU800 512gb M.2 Sata

HDD: Hitatchi 2tb 7200RPM + 3x 2TB WD Passport USB 3.0

Monitors: AOC C24G1

Keyboard: Cheap Blue Knockoff Mechanical

Mouse: Uhuru Gaming Mouse
OS: Pop! 21.04



Current Vintage Equipment:  Please ask me about it, I love to talk old tech!
IBM Thinkpad 390, IBM Aptiva A12, IBM PS/2 Model 25-004.  Compaq Contura 4/25C, Presario 7596
Asus P5A-B Socket 7 Box, Tandy 1000RLX-HD "B" & 1200-2FD, VIC20, Zenith ZFL-181-93, Packard Bell 300SX.

Apple II/gs, Mac Plus x2, Mac SE x2, Performa 450

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

nothing wrong that i can see but i cant swap the switches without re soldering 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×