Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Asus ROG Swift pg279q screen dead?

Incredaboy59
 Share

So i bought this back in 02/2016 and yesterday in the middle of a game this popped up..... I'm praying it's just the DVI but if some one knows the answers from the pic is my monitor R.I.P. now?

20181017_043416.jpg

20181017_043415.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Well, if your DVI cable is split in some way, yeah it might be that. But it looks pretty dead to me. I'm surprised it didn't start lining on desktop and went straight to that

My Build, v2.1 --- CPU: i7-8700K @ 5.2GHz/1.288v || MoBo: Asus ROG STRIX Z390-E Gaming || RAM: 4x4GB G.SKILL Ripjaws 4 2666 14-14-14-33 || Cooler: Custom Loop || GPU: EVGA GTX 1080 Ti SC Black, on water || PSU: EVGA G2 850W || Case: Corsair 450D || SSD: 850 Evo 250GB, Intel 660p 2TB || Storage: WD Blue 2TB || G502 & Glorious PCGR Fully Custom 80% Keyboard || MX34VQ, PG278Q, PB278Q

Audio --- Headphones: Massdrop x Sennheiser HD 6XX || Amp: Schiit Audio Magni 3 || DAC: Schiit Audio Modi 3 || Mic: Blue Yeti

 

[Under Construction]

 

My Truck --- 2002 F-350 7.3 Powerstroke || 6-speed

My Car --- 2006 Mustang GT || 5-speed || BBK LTs, O/R X, MBRP Cat-back || BBK Lowering Springs, LCAs || 2007 GT500 wheels w/ 245s/285s

 

The Experiment --- CPU: i5-3570K @ 4.0 GHz || MoBo: Asus P8Z77-V LK || RAM: 16GB Corsair 1600 4x4 || Cooler: CM Hyper 212 Evo || GPUs: Asus GTX 750 Ti, || PSU: Corsair TX750M Gold || Case: Thermaltake Core G21 TG || SSD: 840 Pro 128GB || HDD: Seagate Barracuda 2TB

 

R.I.P. Asus X99-A motherboard, April 2016 - October 2018, may you rest in peace. 5820K, if I ever buy you a new board, it'll be a good one.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Specs? Try another video input/output.

Quote me to see my reply!

SPECS:

CPU: Xeon X5650 OC'd to 4.2GHz @ 1.35V (courtesy of @XR6)Motherboard: Asus Sabertooth X58 RAM: 6x4GB G.Skill Ripjaws X GPU: Asus RX 570 Strix Storage: 512GB Samsung 850 Pro and 1TB WD Blue PSU: EVGA 600B Case: Fractal Design Define C Cooling: H100i V2, be quiet! Pure Wings 2 (two intake, two exhausting through radiator) Monitor: 3x Dell P2210 on a Steelcase Eyesite triple monitor stand Mouse: Logitech MX Master 3 Keyboard: It changes, but usually Focus FK-9000 Mousepad: Steelseries QcK XL Headphones:  Sennheiser HD598SE and MEE M6 Pro

 

"If you don't measure things, it's not engineering; it's art." - Jack Ganssle

 

🏳️‍🌈

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tried that stuff same thing. I think it finally pooped on me I do use it heavily. Lucky I still have about 3 months left on my 3 year warranty so I've shipped it off thanks for the help.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×