Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

left in headphones

kurokon
 Share

so I have these hyper x cloud 2. and all of a sudden the headphone will play left channel in both ears unless I push the 3.5mm plug in and hold it there. so thinking it was a problem with the wire I went and did an aux port mod. that didn't change anything so i'm  wondering what the problem might be?  

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

14 minutes ago, kurokon said:

so I have these hyper x cloud 2. and all of a sudden the headphone will play left channel in both ears unless I push the 3.5mm plug in and hold it there. so thinking it was a problem with the wire I went and did an aux port mod. that didn't change anything so i'm  wondering what the problem might be?  

I've had so many problems with these. My Stingers and clouds have had this. I think HyperX just cheaps out on cables... I'm confused on your "mod" to the aux port, what did you do water cool it or overclock it? You probably OC'd the port too much. Two lefts don't make a right

AMD 3700X GTX 1660 Super

Gigabyte X570 Aorus pro 16g 3200MHZ

Cooler Master MS110 combo fractal meshify C

Will be adding Samsung SSD's and an NZXT AIO to cool the CPU when adding voltage.

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

the mod is i cut the wire and put a trrs 3.5mm socket on the wire. then you just plug a trrs or trs aux cord to it.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×