Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kolink chassi flashing red led

My chassi has two leds on the front panel when i first finnished my build there was a blue light flashing on top. Recently the blue light has stooped flahsing instead theres a red light flashing and my preformance has gone down a lot i getting 40 fps in gta 5.

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Hannes-Hannes said:

My chassi has two leds on the front panel when i first finnished my build there was a blue light flashing on top. Recently the blue light has stooped flahsing instead theres a red light flashing and my preformance has gone down a lot i getting 40 fps in gta 5.

What hardware? What Temps? Post Code? Bios Beep?

Any Help is appricated! Please correct me if I´m wrong!

Sorry for grammer/spelling mistakes, but english is not my native language (it´s german in case you were curious) *expand to see builds*

 

Primary PC: *planned* CPU: AMD 5600X / 5800X | GPU: 3070ti (When released) | RAM: CORSAIR Vengeance 2X16 = 32GB @ 3600MHZ DDR4 | MOBO: MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI | COOLER: Be Quiet! Silent Loop 280 (Planning for custom watercooling in spring 2021 after I bought the GPU) | CASE: DEEPCOOL Matrexx 55 V3 ADD-RGB | PSU: CORSAIR RM850 2019 80+ GOLD | SDD: CRUCIAL MX500 250GB |

Everything thats not colourful I haven't bought yet.

 

Secondary PC: CPU:  INTEL Q8200S @ 2.33Ghz | GPU: GTX 750 ti / 760 | RAM: 4X2 = 8GB @ 800MHZ DDR2 OCZ Platinum | MOBO: ASUS P5E-VM SE | COOLER: Be Quiet! Silent Loop 280* | CASE: DEEPCOOL Matrexx 55 V3 ADD-RGB* | PSU: CORSAIR RM850 2019 80+ GOLD* | SSD: CRUCIAL MX500 250GB* 

Everything marked with * is what I bought for the Primary PC and I'm just using it until I get all the parts.

Link to post
Share on other sites

My hardware

Cpu: R5 3600                                          Temp: 50c idle 65c to 70c gameing 

Gpu: 1650 super                                     Temp: idle 30c gaming 65c

Memory: 16gb of hyperx fury 3200 speed 

1tb segate barracuda 

250gb corsair m.2 ssd 

 

There is no bios beep 

no Post codes either.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×