Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Asus x370 f 3000mhz ram running at 2400mhz

 Share

Hello. I recently built my pc then turned it on and loaded in the bios to find that my t force delta 2 3000mhz ram was running at 2400mhz. Tried to load in at 3000mhz into windows but was stuck in a rebooting loop and reset my settings. Any ideas? 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Are you on the latest bios? I have the same board but not the same ram but it does hit 3000mhz

CPU: Ryzen 7 1700 @3.85Ghz, MotherBoard: Asus ROG Strix X370-F, RAM: G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB 3000Mhz

GPU: GALAX GeForce® GTX 1080 Ti EXOC White, Case: NZXT S340 Elite Matte White, Storage: Samsung SSD 850 EVO 500GB, PSU: Corsair CX650M

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Idk i will check just need to setup ethernet. But do you know the latest bios update number? 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

32 minutes ago, GoldenLag said:

What is your CPU?

 

Update BIOS.

1700

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

21 minutes ago, ChazTec said:

1700

Update the BIOS, enable XMP/DOCP in BIOS and set it to rated speed. It should work fine.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×