Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Glenwing

Some symbols replaced with &#384 (etc.) on main page "newest post in section" part

I think this is a quirk with the upgrader, and shouldn't occur with topics made after the upgrade. If you do spot any topics that are still having this issue despite being made after the upgrade, I can look into it further.

Recommended Posts

1 minute ago, Glenwing said:

-staff making a bug report-

we'll have that fixed soon. 
(Role reversal?)


muh specs 

Gaming and HTPC (reparations)- ASUS 1080, MSI X99A SLI Plus, 5820k- 4.5GHz @ 1.25v, asetek based 360mm AIO, RM 1000x, 16GB memory, 750D with front USB 2.0 replaced with 3.0  ports, 2 250GB 850 EVOs in Raid 0 (why not, only has games on it), some hard drives

Screens- Acer preditor XB241H (1080p, 144Hz Gsync), LG 1080p ultrawide, (all mounted) directly wired to TV in other room

Stuff- k70 with reds, steel series rival, g13, full desk covering mouse mat

All parts black

Workstation(desk)- 3770k, 970 reference, 16GB of some crucial memory, a motherboard of some kind I don't remember, Micomsoft SC-512N1-L/DVI, CM Storm Trooper (It's got a handle, can you handle that?), 240mm Asetek based AIO, Crucial M550 256GB (upgrade soon), some hard drives, disc drives, and hot swap bays

Screens- 3  ASUS VN248H-P IPS 1080p screens mounted on a stand, some old tv on the wall above it. 

Stuff- Epicgear defiant (solderless swappable switches), g600, moutned mic and other stuff. 

Laptop docking area- 2 1440p korean monitors mounted, one AHVA matte, one samsung PLS gloss (very annoying, yes). Trashy Razer blackwidow chroma...I mean like the J key doesn't click anymore. I got a model M i use on it to, but its time for a new keyboard. Some edgy Utechsmart mouse similar to g600. Hooked to laptop dock for both of my dell precision laptops. (not only docking area)

Shelf- i7-2600 non-k (has vt-d), 380t, some ASUS sandy itx board, intel quad nic. Currently hosts shared files, setting up as pfsense box in VM. Also acts as spare gaming PC with a 580 or whatever someone brings. Hooked into laptop dock area via usb switch

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

I think this is a quirk with the upgrader, and shouldn't occur with topics made after the upgrade. If you do spot any topics that are still having this issue despite being made after the upgrade, I can look into it further.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, colonel_mortis said:

I think this is a quirk with the upgrader, and shouldn't occur with topics made after the upgrade. If you do spot any topics that are still having this issue despite being made after the upgrade, I can look into it further.

I noticed that, or at least a similar issue migrating from PHPBB to IPS 3. I don't remember my exact solution, but I think I queried the database for any post containing that string of symbols, and used that list in a query to directly copy from the old database (backup) to the new one. Very messy, don't suggest that on something this size. 


muh specs 

Gaming and HTPC (reparations)- ASUS 1080, MSI X99A SLI Plus, 5820k- 4.5GHz @ 1.25v, asetek based 360mm AIO, RM 1000x, 16GB memory, 750D with front USB 2.0 replaced with 3.0  ports, 2 250GB 850 EVOs in Raid 0 (why not, only has games on it), some hard drives

Screens- Acer preditor XB241H (1080p, 144Hz Gsync), LG 1080p ultrawide, (all mounted) directly wired to TV in other room

Stuff- k70 with reds, steel series rival, g13, full desk covering mouse mat

All parts black

Workstation(desk)- 3770k, 970 reference, 16GB of some crucial memory, a motherboard of some kind I don't remember, Micomsoft SC-512N1-L/DVI, CM Storm Trooper (It's got a handle, can you handle that?), 240mm Asetek based AIO, Crucial M550 256GB (upgrade soon), some hard drives, disc drives, and hot swap bays

Screens- 3  ASUS VN248H-P IPS 1080p screens mounted on a stand, some old tv on the wall above it. 

Stuff- Epicgear defiant (solderless swappable switches), g600, moutned mic and other stuff. 

Laptop docking area- 2 1440p korean monitors mounted, one AHVA matte, one samsung PLS gloss (very annoying, yes). Trashy Razer blackwidow chroma...I mean like the J key doesn't click anymore. I got a model M i use on it to, but its time for a new keyboard. Some edgy Utechsmart mouse similar to g600. Hooked to laptop dock for both of my dell precision laptops. (not only docking area)

Shelf- i7-2600 non-k (has vt-d), 380t, some ASUS sandy itx board, intel quad nic. Currently hosts shared files, setting up as pfsense box in VM. Also acts as spare gaming PC with a 580 or whatever someone brings. Hooked into laptop dock area via usb switch

Link to post
Share on other sites
<!DOCTYPE html>
<html>
<style>
body {
    font-size: 20px;
}
</style>
<body>

<p>I will display &#384;</p>
<p>I will display &#x180;</p>

</body>
</html>

Should output

I will display ƀ

I will display ƀ

 

If an HTML 4 web page uses a different character-set than ISO-8859-1, it should be specified in the <meta> tag like:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=ISO-8859-8">

from http://www.w3schools.com/charsets/tryit_charset.asp?filename=384

 

Something from an older HTML 2.0 standard perhaps?

 

 


Those who deny freedom to others deserve it not for themselves (Abraham Lincoln,1808-1865; 16th US president).

Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, SydneySideSteveSomewheres said:

<!DOCTYPE html>
<html>
<style>
body {
    font-size: 20px;
}
</style>
<body>

<p>I will display &#384;</p>
<p>I will display &#x180;</p>

</body>
</html>

Should output

I will display ƀ

I will display ƀ

 

If an HTML 4 web page uses a different character-set than ISO-8859-1, it should be specified in the <meta> tag like:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=ISO-8859-8">

from http://www.w3schools.com/charsets/tryit_charset.asp?filename=384

 

Something from an older HTML 2.0 standard perhaps?

 

 

Huh? This site uses HTML5 with utf8 encoding, but things are being truncated in the latest post section, causing the html entity to be displayed. 


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

@colonel_mortis,

That is what search of w3schools.com explains the "&#384" code as being I just assumed it was used to generate some formatting from an earlier Web 2.0 platform. Earlier that code could have been a HTML Symbol (element) to add a space or text adjustment as in the example and since HTML5 uses other formatting languages (Java Script) is shows as the source code.


Those who deny freedom to others deserve it not for themselves (Abraham Lincoln,1808-1865; 16th US president).

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, SydneySideSteveSomewheres said:

@colonel_mortis,

That is what search of w3schools.com explains the "&#384" code as being I just assumed it was used to generate some formatting from an earlier Web 2.0 platform. Earlier that code could have been a HTML Symbol (element) to add a space or text adjustment as in the example and since HTML5 uses other formatting languages (Java Script) is shows as the source code.

No, that's not how it works. &#nnn; is how you escape characters in HTML - some characters, such as &, < and ", have reserved meaning, so you have to escape them, either by using a named entity, such as &amp; for &, or by using &# followed by the unicode character code for that character.

JavaScript is in no way a replacement for HTML, or any of the features of it - js just lets you make the page interactive. JS is not a formatting language.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×