Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ScreamingDude

White stripes on monitor

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

spacer.png

Well, this happened a while ago while I was trying to build my "new" PC, my motherboard arrived and I was pretty much excited to build my PC, I disarm my old PC and grab the important components, the GPU, the HDD, and the power supply, but I realized that the Motherboard was different as the one I bought on eBay, the eBay motherboard said that he can use Quadcore CPU from the 775 sockets, I have an Intel Core 2 Quad Q9300 2.5 GHz that I bought as well on eBay and I haven't use it since July of the past year.

So I placed the old components on my main PC and everything was working fine but the GPU wasn't working as it used to be (Is a Nvidia GTX 950 SSC 2GBDDR5) , the media time of the pc powering up were few seconds, but now is taking longer than usual and the worst part is that the image isn't clean, they're weird white stripes along the monitor and I can't see pretty well with that.
Can I do something about it? I was thinking is a problem with static. the image is not mine,but is a recreation of what I see.

Link to post
Share on other sites

could be a few things. i would ddu the display drivers first, and reinstall the current gpu drivers. if that doesn't help, try underclocking the gpu vram, and see if that makes a difference. i would also try a different monitor and cable if you have spare ones handy.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
47 minutes ago, bmx6454 said:

could be a few things. i would ddu the display drivers first, and reinstall the current gpu drivers. if that doesn't help, try underclocking the gpu vram, and see if that makes a difference. i would also try a different monitor and cable if you have spare ones handy.

The problem is that I'm using another GPU and is working with the same monitor and cable,but I can get another monitor and cable.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

And this is how the original looks,I'm using it rn because the PC is getting worse and worse with each day,now it takes forever to load and even when I cleaned it up with compressed air.108181431_1477710242415854_7740694922128663957_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=taBVNOvlFhYAX-lyJgx&_nc_ht=scontent.ftij3-2.fna&oh=5e721b5e13fa79a2c1f9eebcec08667b&oe=5F34D072

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×