Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
illuminatedPH

HELP!Streamlabs OBS pixelated when moving

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hi guys, 

 

I am streaming using Slobs and my stream is pixelated/grainy when I start moving in game. I already tried bumping up the bitrate to 10000 kbps. The game I'm playing is The Forest.

 

PC Specs

i5 3550

RX580 4gb

16gb ram

 

Internet download and uploads speed are 20mbps

 

Here are my settings

720p 30fps

CBR

Bitrate 4000

Encoder: Hardware AMD


Here's one of my stream 

 

Thanks in advance!

Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, illuminatedPH said:

Hi guys, 

 

I am streaming using Slobs and my stream is pixelated/grainy when I start moving in game. I already tried bumping up the bitrate to 10000 kbps. The game I'm playing is The Forest.

 

PC Specs

i5 3550

RX580 4gb

16gb ram

 

Internet download and uploads speed are 20mbps

 

Here are my settings

720p 30fps

CBR

Bitrate 4000

Encoder: Hardware AMD


Here's one of my stream 

 

Thanks in advance!

That bitrate should be fine, the problem is likely the settings being set to quality instead of speed.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
On 5/27/2020 at 7:46 AM, Kisai said:

That bitrate should be fine, the problem is likely the settings being set to quality instead of speed.

Thanks for the reply man. Yep its set to quality. I will try speed then.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Newegg

×