Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
DigitalHermit

Visual bug on home page

We know about the issue and believe it should be resolved after the forum has finished processing all the data.

 

 

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP
Link to post
Share on other sites

The post count is negative? It has been already reported


Spoiler

CPU: i7-5820k @ 4.4GHz Motherboard: Asus X99 Strix  Graphics Card: Gigabyte 980Ti G1 Gaming Memory: Kingston HyperX Fury 24GB (3x 8GB) Hard Drive: 1TB WD Green SSD: Samsung 950 Pro 250GB CPU Cooling: Corsair H100i Power Supply: EVGA G2 850W Case: Corsair 400c Mouse: Logitech G502 Keyboard: Asus Strix (mx reds)  Monitor: BenQ XL2730Z 1440p@144hz OS: Windows 10 Professional 64-Bit Laptops: Lenovo Y50-70: i7-4720HQ - 16GB RAM - 256GB SSD - GTX 960m 4GB - MacBook Pro (Early 2016) 2,0GHz i5 - 8GB Ram - 256GB SSD Phone: iPhone 7+

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

We know about the issue and believe it should be resolved after the forum has finished processing all the data.

 

 


15" MBP TB

Serenity: Intel 4960x | ASUS X79-E WS | ASUS DCUII 770 | Corsair 750D || Blade Server: Intel 3570k | GD65 | Corsair C70 | 13TB

What Drive Should You Get?

Have a question? Please, don't hesitate to ask me over PM or on Twitter @Bladeof_Grass

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  


×