Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Ambandion

GPU's for 4 2560x1440p at 144hz

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hey guys

 

Hope you all can help me here.

I got a friend that got 4 2560x1440p 144hz monitors from LG. But he can't get the 4th monitor to run right. When he turns all 4 monitors up to 144hz at 2560x1440p one of them starts blinking and such.

He uses 3 of the monitors in surround for simracing.

His specs are i9 9900ks, 32gb ram, Aorus z390 master, 1000w g3 evga psu, dual 2080 supers from gigabyte Aorus. And a samsung 1tb nvme ssd.

 

I have tried to help him the best i can but i'm unsure if he needs to get dual 2080 ti's for it or is it some settings he needs to do instead?

 

Hope you guys can help

Link to post
Share on other sites

According to Gigabytes website, there's 2 ways to achieve a 4 monitor setup:

image.thumb.png.653fbeace327db03506f2b418442c1ad.png

Is his setup following one these guidelines?


Please ping or quote me if you want a response. :) 

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Ambandion said:

but does he has to do it that way even when he runs with 2 gpus?

 

If the GPUs are running in SLI you just need to plug all the cables into the top card while following the guidelines above and it should work.


Please ping or quote me if you want a response. :) 

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×