Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Theo

Member
  • Content Count

    3,429
  • Joined

  • Last visited

Awards


About Theo

  • Title
    Professional Memer

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Well since im in this forum, you know i like gaming and computers and all that good stuff, if you didnt then... yeah


    PC Specs for anyone who might be interested:


    Intel 4770k 4.2GHz @ 1.15v

    Corsair H100i w/ 2x AP121

    Asus Z87 Deluxe

    Asus Xonar STX

    Kingston HyperX Beast 1866 16GB

    Zotac GTX 680 2GB OC'ed + 125MHz core clock, +250MHz memory

    Corsair AX850

    Corsair 750D

    Samsung 840 PRO 128gb

    OCZ Vertex 2 90

    WD Caviar Green 500gb

    WD Caviar Green 1tb

    WD External 500gb USB 2.0

    Windows 7 Professional 64 bit

    Audio Technica AT2020

    DT 770 PRO 250 Ohm

Recent Profile Visitors

3,490 profile views
  1. Any premixed liquids that you recommend? Already spent quite a lot of money on this so no real reason on saving 30e more
  2. Which clear tubing would you recommend? Also is alcohol safe for cleaning nickel plating? ( i know vinegar isnt but i dno for alcohol) Damn you legend, thats what I had and i just realised that the most affected ones were right after the kill coil, i was going to get a biocide anyway so this works out well
  3. If i remember correctly it the Pro LRT that have that problem, Advanced should be fine from what i had read. However this is not coming off even with intense scrubbing
  4. Primoflex Advanced LRT, if its that, shouldnt it come off with cleaning?
  5. Nah its not that, all the metals are fine and all the blocks were looking as good as new, its those fittings that only have it
  6. the fluid was distilled water though
  7. Hello all, I did a complete tear down of my watercooling loop since it was running for a year and I noticed these tiny little bubbles on the compression fittings. The system overall had no growth or issues with different metals being mixed. 3/10 fittings did not have it but i dont remember where they where. Any idea of what these are? I tried soapy water and cotton swabs and they dont come off. I could probably use them again and have 0 issues but want to know if anyone else has seen these before? Thank you
  8. Theo

    My mom asked me what kind of pie I want...

    Chocolate is nice but i prefer vanilla or cream. Ask her for that fam
  9. i got 2 black ice sr2's and i run them with rpm around 500-600 and the temps are pretty good.
  10. Theo

    dirt 3 black screen glitch

    you put 8aa right? The game doesnt like max AA, turn it down and itll work.
  11. do u have AA max or res scaling or something? my 4770k at 4.2 with a 980ti gets the same FPS in 1440p in max settings with scaling to 100% and no AA in dx11
  12. I have increased them and it made no difference to cpu temps, it makes a difference to gpu but no cpu If i delid ill get a bigger difference cause haswell. Room is always 20c and as for water temp, i dont have a sensor yet, but if the gpu is around 26c, the water temp should be lower than that.
  13. Yeah its an EVO block, i got a black top so i cant see inside and i use the correct IN and OUT port. Ill see how the temps go when playing cpu intensive games or programs but delidding will probably happen once the warranty runs out
  14. nothing obstructing the way here. I might just delid
  15. @W-L @0ld_Chicken I just remounted the block, used different tim and the temps are the same so could it just be the bad tim in the IHS?
×