Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

KhaierKaizer

Member
  • Content Count

    88
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About KhaierKaizer

  • Title
    Member
  • Birthday 1993-03-06

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Malaysia

System

  • CPU
    Intel® Core™ i5-7500 Processor
  • Motherboard
    MSI H110M Gaming Micro ATX LGA1151 Motherboard
  • RAM
    Corsair Vengeance LPX 8GB (1 x 8GB) DDR4-2400 Memory
  • GPU
    Palit GeForce GTX 1050 Ti 4GB StormX Video Card
  • Case
    Segotep π Cube
  • Storage
    Sandisk SSD PLUS 120GB 2.5" | Seagate BarraCuda 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive | Western Digital - Blue 2TB 3.5" 5400RPM Internal Hard Drive
  • PSU
    AVF Power Supply 650w
  • Display(s)
    24" Class Full HD IPS Monitor (24MP68VQ-P)
  • Cooling
    CRYORIG M9i | Cooler Master SickleFlow X 120mm Fan (Intake) | Cooler Master SickleFlow X 120mm Fan x2 (Exhaust)
  • Keyboard
    Interceptor DS4100 GAMING Keyboard
  • Mouse
    James Donkey Gaming Mouse
  • Sound
    Edifier XM6PF
  • Operating System
    Windows 10 Pro
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

2,584 profile views
  1. A quick question.

     

    Is it possible to match this two ram together

    Screenshot_2018-10-27-21-26-43.thumb.png.30521f97cc0fad2a6171ce1d179f7ecb.pngScreenshot_2018-10-27-21-26-23.thumb.png.5539b5d295075a38dfa67e55c0f2c161.png

     

    Is there any problem that might occur later in the future?

  2. The solution is where I least expecting. from windowscentral forum in someone's networking problem's user comment page 3
  3. I did some digging. There is another website suggest to to untick the jumpstart thingy. Andddddddd somehow I got my connection back for now. Thank you for your kind responses.
  4. The result as shown in the image This shows up when i hit "validate upon exit"
  5. My pc is somewhat my life. Without it, I will slowly die in agony
  6. I will try every possible methods to make it work
  7. I will try later and update to all afterwards.
  8. Currently it is on the latest driver. After went back to older drivers and found out it is still not working I revert back to the latest drivers. The images I post is on the latest driver.
  9. I have not changed anything. It is enabled. However, there is no internet as you can see in the icon bottom right of the screen.
  10. @AbsoluteFool @Windows7ge What should I do now?
  11. Oh no confusion at all. More options to check. More is better. Hopefully nothing major of a problem.
  12. I will also check the ip digit(number?). Working hours seems too long today
  13. I did restart my pc a bunch of times when trying all kinds of drivers revision. I already put a new motherboard in online shopping cart, just in case. I will try checking the ip later. Thank you for your kind responses. I will update the situation later.
×