Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

onemanarmy720

Member
  • Content Count

    377
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About onemanarmy720

  • Title
    Member
  • Birthday 1999-06-05

Contact Methods

  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/major_pain124/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oregon City, Oregon
  • Interests
    Motocross, Motorcycles, Dirtbikes, Computers, Gaming.
  • Biography
    Starting College to get into law enforcement and life couldn't get much better for me than it is right now :)
  • Occupation
    2KG Construction / Student

System

  • CPU
    i7 8086k
  • Motherboard
    Z370 Aorus Gaming 5
  • RAM
    16GB G-SKILL V 3200mHz
  • GPU
    GTX 1070 FE
  • Case
    Phanteks Enthoo Evolv ATX
  • Storage
    250GB Samsung EVO SSD / 1TB WD BLUE
  • PSU
    EVGA 650G2 Fully Modular
  • Display(s)
    Dell Gaming S2417DG 1440p 165Hz 24in
  • Cooling
    stock
  • Keyboard
    Corsair K70 RGB
  • Mouse
    Corsair M65 RGB
  • Sound
    Corsair H2100 7.1 Wireless/Beats ear buds/Logitech Z313
  • Operating System
    Windows 10
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

3,098 profile views
  1. I found the sf600 gold on amazon for like 110, I might do that one
  2. Needs to be atleast 450 watts, and fully modular, cheaper the better.
  3. right freaked me out, I have finals and this would have f*ed me cause two monitors are way more efficient than one. Thank you!
  4. I unplugged the gpu for a second time completely and plugged it back it.. working now... it was never warm, I gamed for like 30min today and it didn't get that hot at all, I just find this really weird and hope it doesn't happen again lol
  5. GPU is powered on based on the fan connector.
  6. I was using my PC for hrs today with hw and web-browsing then went to store, PC fell asleep and now GPU won't give signal, PC powers on and the MOBO shows the all okay code. but won't display on either monitor, so I changed the output to the mobo and now it works.. but still not when monitors are plugged into GPU, why could this be? was working fine for years and then all of a sudden no. GPU is liquid cooled so I don't know if it is even on. Anything I should try? Precision X does not detect the GPU.
  7. just need it for web browsing and netflix. simple, thank you.
  8. i am I just realized I can get atleast 150 for my 8400 so for 100 thats worth the upgrade
  9. I have the opportunity to buy an i7 8086k for 250 bux. brand new sealed in box. I have an i5 8400 but feel like I cant let this deal go, should i get it?
  10. fixed it, they had no idea what they were doing. was simple.
  11. Okay so now I have the whole story, they said they hooked it up a week ago and it was working really good, but now it hardly works. they cant even turn on their desktop computer out there it is frozen when they turn it on and wont let them enter a password. so they called Belkin support and are now being told someone could have hacked their IP. but the wifi inside the house and from the router works just fine.
×