Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Trouble with my BLTouch

Daftlander
 Share

So I bought an Ender-3 and a BLTouch. After upgrading the firmware to Marlin, and attaching the sensor, the machine wont home. X and Y are fine but when it tries to home Z the sensor just deploys once, immediately retracts and the Z axis never moves.

 

What do I do? 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, Daftlander said:

So I bought an Ender-3 and a BLTouch. After upgrading the firmware to Marlin, and attaching the sensor, the machine wont home. X and Y are fine but when it tries to home Z the sensor just deploys once, immediately retracts and the Z axis never moves.

 

What do I do? 

How did you update the firmware? Supplied firmware or just downloaded from the marlin GitHub page?

Also, make sure the sensor is connected properly.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Downloaded from Github, then uploaded through an Arduino as ISP. (The USB cable is coming on Monday). Both red and blue LED's are shining solidly, which I think means the connection is fine. 

 

Followed this tutorial

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×