Jump to content

Mouse sensor keeps disconnecting

I have a wired SteelSeries Rival 600. Recently the mouse sensor has been disconnecting. I am still able to click just not move the mouse. It seems to happen randomly with nothing really causing it. I checked the drivers and they are up to date. The only way I've found to fix it so far is to unplug and replug the mouse, but I can't really do that while I'm in the middle of a game. Is this the mouse breaking or something else? 

CPU- Ryzen 9 3900x
CPU Cooler- Artic Liquid Freezer 2 240mm
GPU-  GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3070 Ti Master 8G
RAM- CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 32GB 3200Mhz 
PSU- Cooler Master MasterWatt 650 Watt
HDD- WD Blue 4TB x2
SSD- 1TB WD Blue SN550 NVMe
Case- Custom Made Desk
Motherboard- ASUS ROG Strix B450-F Gaming

Microphone- Blue Snowball Ice
Headphones- Razer Nari Ultimate
Webcam- Logitech c270
Monitors- MSI Optix MAG24C and Acer KA240HQ Abid
Mouse- Corsair Nightsword RGB
Keyboard- Corsair K95 RGB Platinum MX Speed

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

4 hours ago, DevilsHand676 said:

I have a wired SteelSeries Rival 600. Recently the mouse sensor has been disconnecting. I am still able to click just not move the mouse. It seems to happen randomly with nothing really causing it. I checked the drivers and they are up to date. The only way I've found to fix it so far is to unplug and replug the mouse, but I can't really do that while I'm in the middle of a game. Is this the mouse breaking or something else? 

that or just usb... check for new drivers. i have similar issues once in a while with my old logitech G700.. and have to turn it on and off.. but it could just be age too. 😄

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×