Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

I’m attempting to build my first computer ever so ya know beginner  mistakes is probably the cause of this problem but any help or suggestions would be great.

My problem is nothing else in my computer is lighting up besides the ram this happens when I turn on the psu (I don’t even need to touch the power switch on the computer just the psu switch) my motherboard rgbs flash for a split sec then go off but ram stays lit my fans don’t light up or turn on, gpu rgb doesn’t light up and definitely has no display and pressing the power switch on the case doesn’t change any of this the ram just stays lit nothing else.

Parts list

-CPU:Ryzen 9 5900x 

-MB:Aorus x570 elite

-GPU:Gigabyte 3070

-RAM: 32gb Corsair vengeance rgb pro(4x8)

-Nvme M.2SSD 1TB crucial p5 plus

-CPU cooling: Nzxt kraken x53

-Fans are lian li Uni fans

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Nvm problem solved I’m just a moron who didn’t set his mb 8 pin enough😃👍

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

I will tell you, expect future problems with your vengeance RAM and Ryzen CPU 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×