Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pls Help

The General
 Share

Go to solution Solved by DontBeSillyWrapYourWilly,

Check all the connections first 🙂 Bump could easily dislodged a 24 pin or CPU 8 pin out of place.

So history, I accidentally bumped my feet to the pc and it shut down by itself, and I tried turning it on again but it wont post anything this time, the msi ez debug led has both the cpu and dram lights on, its not interhcnaging between the two but the two lights are just on, I tried reseating the ram and tried to reset cmos battery(but I think cmos battery doesnt help but I tried it anyway), and also I tried to turn off the power supply switch and turned on the power button so the remaining charge was dissipated but still, no luck, pls help.... 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

I tried everything I could think of like resetting bios and stuff but still, no post 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

15 minutes ago, DontBeSillyWrapYourWilly said:

Check all the connections first 🙂 Bump could easily dislodged a 24 pin or CPU 8 pin out of place

BROO!!! I TRIED IT AGAIN AND NOW IT BOOTED UPPPP, TYSM!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Newegg

×